Lindam 1. Saat 207 2. Saat 130 açlık 107 çıkmıştı canım diyetle devam ettim bende
Gestasyonel Anne 38+4 9.9.19 da dünyaya gelen meleğim... Esma 🥰
A_S_K ver cnm 1 kaşık sudan hiç bise olmaz Allahın izniyle bol bol dua oku bebişin için emzirmekten yılma düşer inşallah değerlerin düşük seninde
A_S_K sonucunu bana da bildirirsen sevinirim
Tgcbyd heheheh ben hiç tatlı yemedim.inan ki dondurma diye oturup ağladım ama yemedim doğumdan sonra 2 defa yedim 😪😪
Merrcimek hahaha yerim onu ya çok tatlı şimdi ne kadarlık
Askkokuluyavrum Su vermedim henüz ama değerimiz 9a gerilemiş teyzesi🥰 Doktorumuz 2 günde nasıl düşürdüğümüze şaşırdı. Böyle devam edin dedi. 1 aylık olana kadar devam 1. Ay kontrolünde tekrar bakacaklar :) Hala geceleri 1,5 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum uykusuzluktan sallanıyorum ama değmiş😍🙏🏻 Şükürler olsun inşallah artmaz tekrar
Askkokuluyavrum benim değerlerim de sizinkine yakın
Açlık 87
1. Saat 201
2. Saat 185
Diyetinizi tam eksiksiz uyguladınız mı acaba
Bende diyet yapıyorum ama arada meyve, lokum,beyaz ekmek kaçamakları yapıyorum 😬
Açlık 87
1. Saat 201
2. Saat 185
Diyetinizi tam eksiksiz uyguladınız mı acaba
Bende diyet yapıyorum ama arada meyve, lokum,beyaz ekmek kaçamakları yapıyorum 😬
Askkokuluyavrum valla canım benımkı ıyıydı ama bıkacgundr durmuo doktor kolık dedı 2.hafta baslarmıs 3 aya kadar devam edermıs
Askkokuluyavrum 1 yaşını 7 gün geçti hem de nasıl tatlılar🥰 Bide benimle bir kavga edişi var gülmekten ölüyorum. Hayır kelimesini asla kabul etmiyor ya kavga ediyor yada başlıyor ağlamaya😂😂😂
Lindam çoğu zaman uydum.cunku eşim bu konuda çok despottu ama arada kacamaklarim oldu mu 🤣🤣
Nisa01 biz olduk olası uykuyu sevmiyoruz sirkeli memede kalmak istiyoruz
Merrcimek ay severim onu darısı sağlıkla başımıza
A_S_K masaallah kuzuma benim bizde 2 günde 11 den 10na düşmüştük sütüm yoktu benim de Ama sürekli emziriyorum hiç üzülme bol bol emzirmeye devam et
Askkokuluyavrum size de suyunuz fazla denmiş miydi benim suyum fazla ve bebeğim şuan için 5 gün önde gidiyor.
Askkokuluyavrum emziriyorum ama 10 dakika emmeye başladı. 10 dakikadan fazla emmiyor hadi zorla 15 dakika yapıyorux yeniden aç kalıp yükselecek diye korkuyorum. 10 dakika az değil mi?
Askkokuluyavrum amin inşallah🥰🙏🏻
Lindam yok canım benim suyum normaldi biz 3 hafta öndeydik
A_S_K canım o ne kadar emerse kar isterse 5 dk emsin hiç bise olmaz sen süreyle kısıtlama kendini uyanık olduğu her dk emzir
Askkokuluyavrum 10 dakika emiyor ya da 5 dakika ağzını kitliyor resmen ben deli oluyorum tekrar almadığı için. Ama ne zaman garametlense uyansa emmek istede veriyorum inşallah geçecek bugünler.. 03:07 den 03:18’e kadar emdi. Zorladım ettim almadı bende şimdi sütümü sağdım 3:56 onu içiriyorum. Sağdığımı ne güzel içiyor beni emmiyor. Deli oluyorum bunu yapınca🙄