Merhaba Kızlar,
37+1 haftalığım şeker hastasıyım. Pazartesi günü şekerleri dengelemek için yatışım yapıldı. Özeldeki doktorumda şeker komtrolunü orda yapsınlar doğum derlerse buraya gelirsin demişti. şekerlerimde düzensizlik olduğu için seni doğurtalım bu tarz düzensizlikler allah korusun bebeğin kalbini durdurabilir dedi. Devlet hastanesindeyim ve sancı verdiklerinde yanımda kimse olmayacak. Özel hastanedeki doktorum doğum yaptıralım dediklerinde çıkışını yap buraya gel muayene edelim ona göre bir karar veririz dedi. Siz ne diyorsunuz suni sancı alıp normal doğum mu yoksa sezeryan mı olmak daha mantıklı.
    Gizemliince normal doğum sancısındam sonra sezaryene alınmış biri olarak söylüyorum iksinin de zor tarafları var bence iyi düşün
      Gizemliince ilk gebeliğim hiç tecrübem yok ama ozeldeki gibi dewlet te ilgi bulamazsın bunu biliorum sadece ve şimdiye kadr özele gittiysen bnce dr un ne dediyse onu yap derim özele geç
      Normal dogum yap canım bende 11 gün önce normal yaptım en sagliklisi o hemende toparlandım
        Gizemliince Suni sancı ile başlatılan doğum doğal doğum olmuyor zaten. Vajinal doğumu tercih edebilirsiniz. Spinal sezeryan da olabilirsiniz. İkisininde kendince zorlukları var. Ben isteğe bağlı sezeryan olacağım. Çevremdeki çoğu insan da zaten sezeryan oldular. Kimisi çok zor diyor kimisi ikinci gün ayağa kalktım diyor. Kalbinizden geçeni dinleyin🙏🏻🌸
          BuluttSecil üstelik sancım kendiliğindende gelmicek suni vericekler olmazsa sezeryana dönücekler devlette sezeryanın s' si bile geçmiyor.
          Gizemliince risklise sezeryan yaptirin ama seker hastalarinda yara gec iylesiyor diye biliyorum sizde hamilelikdemi oldu yoxsa varmiydi?
            Bdjd öncesinde de şeker hastasıydım. Şöyle bir durum var ama eğer şekerleriniz çok yüksek seyir etmezse geç iyileşme olmaz.
            • Bdjd bunu yanıtladı.
              Gizemliince bende suni aldım senin gibiydim tedirgindim ama düşünme bunları yavrunu alacağın zamanı düşün sen bunları düşünme gelip geçici İnan bak hiç bişey kolay değilkı her zorluğun ardından bi kolaylık vardır evladını aldığın vakit hıcbısı aklına gelmiycek
                Gizemliince Zaten değil ki. Oda suni bir doğum oluyor. Doğal doğum dediğimiz olay sancısı da kendi kendine gelen doğumdur. Ama suni sancıyla yapılan doğum maalesef doğal doğum olmuyor ki ayrıca bebeği içerde strese sokuyor suni sancı.
                  Gizemliince ben olsam bebegi tehlikeye atmam sezeryan olurdum ki siz bilirsiniz tabi
                  Gizemliince siz kendi doktorunuza gidin bence. Ben acil durumda devlet hastanesine gitmek zorunda kaldığımda bana 21. Haftada doğumun başlamış bebek doğarsa ölür yaşamaz ihtimal yok bizim hastanede o bebeğe müdahale edecek ekip de yok sen git burdan imzala şurayı git hemen dediler. İmza attırıp yolladılar. Sonra kendi doktoruma gittim korkulacak bir şey yok yatış yapıldı doğum durdurucularla iş çözüldü halloldu ama kendi doktoruma gidene kadar ömrümden ömür gitti bebeğim yaşamıcak diye. O yüzden ben asla devlet hastanesinin söylediğine inanmam, bence siz de kendi özel doktorunuza görünün en iyisi bu benim fikrim 👍🏻
                    Gizemliince ben iki gün suni almış biri olarak söylüyorum tabini zor kolay değil fakat en sağlıklısı normal Doğum bence şaşma. Doğumdan hemen sonra çocuğumla geldim kendi odama😊 Sakın telaşlanma herşey olacağına varır dene derim normali 👍
                      aysgl_ yok yok açılmam filan yok direkt suni sancı verip başlatıcaklar işte doğumu