Bdjd öncesinde de şeker hastasıydım. Şöyle bir durum var ama eğer şekerleriniz çok yüksek seyir etmezse geç iyileşme olmaz.
Suni sancı/ sezeryan??
Gizemliince bende suni aldım senin gibiydim tedirgindim ama düşünme bunları yavrunu alacağın zamanı düşün sen bunları düşünme gelip geçici İnan bak hiç bişey kolay değilkı her zorluğun ardından bi kolaylık vardır evladını aldığın vakit hıcbısı aklına gelmiycek
Gizemliince Zaten değil ki. Oda suni bir doğum oluyor. Doğal doğum dediğimiz olay sancısı da kendi kendine gelen doğumdur. Ama suni sancıyla yapılan doğum maalesef doğal doğum olmuyor ki ayrıca bebeği içerde strese sokuyor suni sancı.
Ecmelinannesi suni sancıyla normal doğum mu yaptınız?
aysgl_ ewet
Gizemliince ben olsam bebegi tehlikeye atmam sezeryan olurdum ki siz bilirsiniz tabi
Gizemliince siz kendi doktorunuza gidin bence. Ben acil durumda devlet hastanesine gitmek zorunda kaldığımda bana 21. Haftada doğumun başlamış bebek doğarsa ölür yaşamaz ihtimal yok bizim hastanede o bebeğe müdahale edecek ekip de yok sen git burdan imzala şurayı git hemen dediler. İmza attırıp yolladılar. Sonra kendi doktoruma gittim korkulacak bir şey yok yatış yapıldı doğum durdurucularla iş çözüldü halloldu ama kendi doktoruma gidene kadar ömrümden ömür gitti bebeğim yaşamıcak diye. O yüzden ben asla devlet hastanesinin söylediğine inanmam, bence siz de kendi özel doktorunuza görünün en iyisi bu benim fikrim 👍🏻
Ecmelinannesi suni almadan önce açılmanız var mıydı peki
Gizemliince ben iki gün suni almış biri olarak söylüyorum tabini zor kolay değil fakat en sağlıklısı normal Doğum bence şaşma. Doğumdan hemen sonra çocuğumla geldim kendi odama😊 Sakın telaşlanma herşey olacağına varır dene derim normali 👍
aysgl_ yok yok açılmam filan yok direkt suni sancı verip başlatıcaklar işte doğumu
Premsesannesi61 özeldeki doktorum muayene etmeden suni mi sezeryan mı olur söyleymem dedi ona göre bakalım doktorla en sağlıklısını kararlaştırıcaz artık.
Sinem35 vallhi burdada direkt başı aşağıda mı onu sorup he tamam o zman suni verip normal doğurtalım diyorlar. Ne bir çatı muayenesi ne birşey direkt normale odaklı.
aysgl_ 2 cm açıklık tek vardı suni verdiler ilerledi açıklık
Gizemliince bunlarin hepsini dusun kendi doktorunla konus o hangisin oneriyor?
Ecmelinannesi yaa ne güzel canım. Darısı benim başıma inşallah🙏
aysgl_ çok varmı sana
Ecmelinannesi günüm kalmadı 40+3teyim 41e kadar bekliycez sanırım sonra suni ile dener veya sezeryan mı der bilemiyorum P.tesi son gün
aysgl_ bende 41. Haftada doğumum oldu aslında sancilarim da vardi ama yeterli değildi bebeğim kakasını yuttuğu için suni verip doğumu hızlandırmak istediler
Ecmelinannesi kakasını yuttuğunu nasıl anlıyorlar
seymakumatarnsf suni sancı kendi sancını tetikliyor ve doğumu başlatıyor sonrası yine normal doğum. Neden doğal doğum olmasın sadece süreci başlatmak veya hızlandırmak adına yapılan bir eylemden ibaret kalanı bildiğimiz normal vajinal doğum