AdaDerya harikaaa maşallahh subahanallah darısı başımıza inşallahh dua et bize bende aşırı korkuyorum 🥺
AdaDerya darısı bana ne var ya 🙏😂 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏
AdaDerya ilk defa bi Doğum hikayesi okudum korktuğum için okumuyordum . Böyle şeyler insanı ferahlatıyor😁 ay valla darısı bana buradaki diğer Hamişlere ya🙏🏻😁 ne güzel hem 40ı beklememişsin hem kolay olmuş maşalalh tam hayal ettiğim doğum😂 rabbimm analı babalı büyütsün 🙏🏻
    AdaDerya
    maşallah sübhanallah Allah'ım esirgesin 👼 sizide prensesi de bende hamileyim 7ay bitti 8 e girdim biraz stres var tabi haliyle insaalah sizin gibi bir doğumum olur hayırlı geceler
      Erenimo

AdaDerya Ay maşallah rabbim nazarlardan saklasın bende ilk doğumumu 36 da yaptım. Şuan 35 im ne olacağı belli olmaz bekliyorum tetikte 😊 Yalnız 7 cm de hiç bir şey hissetmiyor olmak nasıl bir his biraz daha anlatsana 😁
        Nasılllll yaniiii. Dogum hikayesi miydi buuu... Ay çok kıskandımmmmm Allahm nolurrr banada böle dogum nasippp et 🤲🤲🤲 cnm benm valla şanslı kullardan birisin. Bebeginde hayırlı olsun saglıkla imanla büyüt inşallah. 🎈🎈
          AdaDerya Ne kadar güzel bir doğum gerçekten benimde 20 Ekimde 40. Hafta doluyor umut oldunuz bana 😊 Allah bağışlasın evladınızı maşallah bize de öyle doğumlar nasip olur inşallah 😊😊
            bmyildirim insallah canım Allah butun gebeleri bi avazda kurtarsin hık demeden dogsun bebisler💖❤
            Seydaktepe bende en cok ona sasirdim diyebilirim😂 ve hala hastaneye gitmeyelim bende bisey yok diyordum😂