36+4'DE GELEN PRENSESİM🌸 (Epiduralsiz, suni sancısız normal doğum hikayem❤)
AdaDerya
maşallah sübhanallah Allah'ım esirgesin 👼 sizide prensesi de bende hamileyim 7ay bitti 8 e girdim biraz stres var tabi haliyle insaalah sizin gibi bir doğumum olur hayırlı geceler
maşallah sübhanallah Allah'ım esirgesin 👼 sizide prensesi de bende hamileyim 7ay bitti 8 e girdim biraz stres var tabi haliyle insaalah sizin gibi bir doğumum olur hayırlı geceler
AdaDerya okurken cok keyif bir teseli oldu cok tdk ederim umarim bizde bir dogum geciririz😊😚
Nasılllll yaniiii. Dogum hikayesi miydi buuu... Ay çok kıskandımmmmm Allahm nolurrr banada böle dogum nasippp et 🤲🤲🤲 cnm benm valla şanslı kullardan birisin. Bebeginde hayırlı olsun saglıkla imanla büyüt inşallah. 🎈🎈
AdaDerya masallah canim bu kadar kolay herkese nasip olsun. Ilk dogumun mu ? Yoksa ikinci mi😊
aysehatunklkgl evet canım kesinlikle kasıntı yapmamak ve dogumdan korkmamak en buyuk avantaj
AdaDerya Ne kadar güzel bir doğum gerçekten benimde 20 Ekimde 40. Hafta doluyor umut oldunuz bana 😊 Allah bağışlasın evladınızı maşallah bize de öyle doğumlar nasip olur inşallah 😊😊
Minikkuzuma Allah bir avazda kurtarsin kuzum❤
bmyildirim insallah canım Allah butun gebeleri bi avazda kurtarsin hık demeden dogsun bebisler💖❤
Deletedmom0065 ilk canım😊
Seydaktepe bende en cok ona sasirdim diyebilirim😂 ve hala hastaneye gitmeyelim bende bisey yok diyordum😂
Sevdacan4022 İnsallah kuzu Allah bir avazda kurtarsin❤