bmyildirim insallah canım Allah butun gebeleri bi avazda kurtarsin hık demeden dogsun bebisler💖❤
Seydaktepe bende en cok ona sasirdim diyebilirim😂 ve hala hastaneye gitmeyelim bende bisey yok diyordum😂
Keremyigit insallah canım Allahim hık demeden dogurmayi nasip etsin herkese ama biraz haftasini beklesin bebisler bizim ki erkenci olunca kucuk dogdu biraz😊
AdaDerya Maşallah 🧿 Allahım tüm Hamişlere böyle Doğum nasip etsin 🤲🏻
AdaDerya

AdaDerya Rabbim iki cihan af ve afiyet versin inşaAllah ömrü hayırlı olsun kuzunuzun bizim yerimize de çekin kokusunu 🥰 ya ama Ben böyle okuyunca kızlar aceleci erken geliyor diye düşünüyorum hiç denk gelmedim 40. Haftayı tamamlayanı 😕
    Ağzım açık okudum bacım senden habersiz biri Meryem ana otu felan mı suya koydu 😂 yada epidural taktıklar da sen o sırada uyuyor muydun😂 valla Maşallah suphanallah nazar değmesin bizde inşallah böyle çok beklemeden doğururuz ❤️
    AdaDerya ya cok imrendim suan allah anali babali buyütsün. Benimde karnim cok cikmadi 2. Kizimi bekliyorum heran tetikde geziyorum 36+6 olduk 6 dan beri karin üstünde sanci var ama gecer diye bekliyorum dogum sancisi gibi degil