AdaDerya masallah Rabbim tum hamislere icinde de bana oyle kolay dogum nasipetsin Allah im saglikla buyutmeyi nasipetsin analibabali buyutsun masallah suhanallah ❣
36+4'DE GELEN PRENSESİM🌸 (Epiduralsiz, suni sancısız normal doğum hikayem❤)
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı hepimizin başına 🤗 Doğumdan sonra ne kadar süre içinde kıyafetinizi giydiniz acaba. Ve kim giydirdi. Doğumdan çok bu konuda sıkılıyorum ben de 🙄
AdaDerya ayyyy maşallah Allah nazarlardan saklasın emi 😊 ne olur bana da dua ett ☺️ sağlıkla gelsin bebis ins kolay olsun
AdaDerya ayyy ne güzel maşşallah ben de 38 haftalık oldum bugün kontrolüm vardı doktor 3200 dedi artık her an gelebilir hersey yolunda dedi akşamüzeri dolaşırken birden su gibi bişey aktı acile çok yakındım hemen gittik çatala çıkardılar ilk defa muayene oldum alttan biraz canım acıdı ve sancı çekenleri görünce biraz korktum açıkcası ama bir yandan da doğurmak istedim bi an önce ne yazıkki mantar varmış ve akıntımın suyuymus hiç de açıklık yokmuş geri gönderdiler bizim 10 ekim eşimle çıkma yıldönümümüz inşallah o gün gelir diye umut ediyorum bize de dua edin inşallah sizin gibi hemen doğururuz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Maşallah sağlıcakla büyüt kuzunu bize de nasip etsin eabbim🙏 Peki kaç kilo aldın Canım hamilelik sürecinde
AdaDerya
maşallah sübhanallah Allah'ım esirgesin 👼 sizide prensesi de bende hamileyim 7ay bitti 8 e girdim biraz stres var tabi haliyle insaalah sizin gibi bir doğumum olur hayırlı geceler
maşallah sübhanallah Allah'ım esirgesin 👼 sizide prensesi de bende hamileyim 7ay bitti 8 e girdim biraz stres var tabi haliyle insaalah sizin gibi bir doğumum olur hayırlı geceler
AdaDerya okurken cok keyif bir teseli oldu cok tdk ederim umarim bizde bir dogum geciririz😊😚
Nasılllll yaniiii. Dogum hikayesi miydi buuu... Ay çok kıskandımmmmm Allahm nolurrr banada böle dogum nasippp et 🤲🤲🤲 cnm benm valla şanslı kullardan birisin. Bebeginde hayırlı olsun saglıkla imanla büyüt inşallah. 🎈🎈
AdaDerya masallah canim bu kadar kolay herkese nasip olsun. Ilk dogumun mu ? Yoksa ikinci mi😊
aysehatunklkgl evet canım kesinlikle kasıntı yapmamak ve dogumdan korkmamak en buyuk avantaj
AdaDerya Ne kadar güzel bir doğum gerçekten benimde 20 Ekimde 40. Hafta doluyor umut oldunuz bana 😊 Allah bağışlasın evladınızı maşallah bize de öyle doğumlar nasip olur inşallah 😊😊
Minikkuzuma Allah bir avazda kurtarsin kuzum❤
bmyildirim insallah canım Allah butun gebeleri bi avazda kurtarsin hık demeden dogsun bebisler💖❤