minkkzm Allah razi olsun insallah bir avazda kurtulursunuz sizde❤
AdaDerya Maşallah canım Ne güzel bir Doğum olmuş gözün aydın Allah analı banalı büyütsün inşallah 💐☺️Darısı bize inşallah Allah bizlerede senin gibi kolay doğum nasip etsin inşallah 🤲🏻
    AdaDerya Doğum hikayene bayıldım ya Allah sağlıklı uzun ömürler versin maşallah 🧿☺️ Ben de yeterince yürüyüş yapamıyorum çalışıyorum yoruluyorum halim kalmıyor diye üzülüyordum biraz moral oldu. Sanırım işin sırrı rahat olmak sakin kalmak değil mi 💁🏼‍♀️
      AdaDerya hay maşallah 🧿 nazar değmesin darısı başımıza Dua et bana da bende böyle rahat doğum yapayım 🥺🤭
        AdaDerya ya o kadar rahat bi doğum olmuş ki senin adını duyuyodum 36+0 ız bizde darısı başımıza inş allah anali babalı büyütsün bizim kızın hiç geleceği yok 😊
        AdaDerya nekadar güzel allahım uzun ömürler versin bisey sorucam ben 10. Haftama giricem ve su an hastanedeyim bulantı kusma kilo kaybından doktorum yatış verdi bulantima iyi gelen herangi bisey var mı 🙏
        AdaDerya Böyle kolay doğumlar Allah bizede nasip eder inşallah 🙏 Dikişiniz var mı acaba?
        AdaDerya maşallah ne güzel kime ne iyiliğin bulundu senin öyle 🤗 herkesin ki senin ki gibi olur inşallah doğumu dün ikk defa açılma var mi diye baktı doktorum 35 haftaligim nst de sancim çıkınca onda bile canim Çok yandı
        AdaDerya allahım nasıl güzel bir hikaye hepimize nasip etsin inşallah aynılarını🙏🙏 seni de tebrik ederim canım benim kızınla eşinle bir ömür mutlu ve sağlıklı olun inşallah ♥️
        AdaDerya masallah Rabbim tum hamislere icinde de bana oyle kolay dogum nasipetsin Allah im saglikla buyutmeyi nasipetsin analibabali buyutsun masallah suhanallah ❣