Ben pazartesi kullanmaya baslicam nasipse depent aldim. Dogum hikayemi yazdigimda tecrubelerimide paylasirim sizlerle 🙏😍
    Badevehande baya uyguna almışsın iki doğumumda da indirime denk gelmedim ama efsane rahat birşey şükrediyorsun kullanınca resmen ☺️
      Meryemabf en zor zamanlarımızda çok şükür alabiliyoruz böyle kolaylıkları icat edenlerden Allah razı olsun bi paket yetermi sence canım
        Badevehande doguma 1 hafta kala kremi kullanmaya başlayın şuan 26 gunluk bebegim göguslerım kanayarak emiyor kimse uyarmadıgı için bilmiyrdum gün öncesinden nemlendirmek gerekiyormuş depend gerçekten kullanışlı sezeryan oldugum için normal kalkamıyorum hep surunerek kalktım yataktan hastanedeki hemşire normal hasta bezi istyrz o bölgenin terlememesi gerek dedi ama ben dinlemedim onu kullandım sormak istedıgın varsa cevaplarım canım 26 gunluk taze anne olarak
          Badevehande bana yetmişti canım normal doğum yapmıştım 17 ay olcak ilk başlarda onu kullandım hastanede sonra eve geçince normal pede döndüm ben yetti şimdi 38+0 olduk bekliyoruz hastane çantama koydum çoktan normal doğumda şart olan birşey sezaryen yapanlrda çok memnundu her türlü kullanılıyor yani ☺️
            minik_fasulyem_ ay Allah razı olsun canım benim çok geçmiş olsun öncelikle ❤️ Bebeğin yara yapmış belliki ama önceden nemlendirsek yara olmaz mı elinde sonunda canım Hindistan cevizi yağı ile de nemlendiriyorum hergün karnıma sürerken gögsümede sürüyorum acaba fayda edermi
              Badevehande yara olma sebebi kuruması canım bebekte emerken çatlatarak emiyor o yüzden de kanıyor gözlemlediğim kadarıyla bu kanıya vardım
              Arkadaşlar bende 23 gün oldu Doğum yapalı şöyle söyleyim sezeryan oldum ve depend almıştım bende ilk gün kullandım sadece sonrasında normal pes yeterli geldi bana ama mutlaka en büyük boyunu alın derim çünkü rahatsız etmez en azından, ayrıca göğüs ucu kremi bende aldım ama sadece iki gün kullandım oda bebeğim göğüs ucunu kavramayı öğrenene kadar😊çok şükür göğüs ucumda kanama filan olmadı beni de çok korkuttular ama çocuk doğru şekilde emmeyi öğrendikten sonra hiçi şey olmuyo bence😊Allahım sizlerde hayırlısıyla bebeklerinizi sağlıklı sıhhatli bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah🙏🏻🙏🏻♥️♥️
                Badevehande

Badevehande bende normal istiyordum ama aynı zamanda çok korkuyordum zaten çatım dar olduğu için sezeryan olmak zorunda kaldım ve İnan çok şükür çok agrım sızım olmadı hemen ayaklandım birçok işimide kendim yaptım inşallah sizlerimde böyle güzel geçer 🙏🏻🙏🏻
                  Can-Canan Ne güzel canım benim içimi rahatlattın bende isteyerek 38 de sezeryan olmak istiyorum inşallah çabuk atlatırım😊
                    Badevehande son 2 3 gün kala kullanabilirsin

Can-Canan ilk günler tutamadığı için tutsa bile yeni öğrendiği için illaki bir deformasyon oluyor sut var mı yokmu diye sıkıldığında bile deri zarar görüyor herkes sizin kadar şanslı degil 🥰🥰
                      Badevehande inşallah hiç korkma ben hatta önceden küçük bir operasyon geçirdiğim için narkozu çok zor atmıştım çok kötü geçmişti o yüzden çok korkuyordum ya yine aynı olursa bebekle ilgilenemzsem diye ama çok şükür bi sıkıntı olmadı inşallah sizlerinde böyle güzel geçer 🙏🏻♥️
                        Badevehande inşallah hiç korkma ben hatta önceden küçük bir operasyon geçirdiğim için narkozu çok zor atmıştım çok kötü geçmişti o yüzden çok korkuyordum ya yine aynı olursa bebekle ilgilenemzsem diye ama çok şükür bi sıkıntı olmadı inşallah sizlerinde böyle güzel geçer 🙏🏻♥️