Badevehande 23+5canım cok şükür diyorum hep ama ilerki haftalarda olurmu bilmiyorum bide 10kilo birden aldım
Depend
Badevehande 23+5canım cok şükür diyorum hep ama ilerki haftalarda olurmu bilmiyorum bide 10kilo birden aldım
Dün dogum yaptım depende ihtiyaç duymadım hastanede zaten veriyorlar ver gelip muane ediyorlar durmadan kendileri değiştiriyolar almanıza gerek yok hastane için ama evde kanama durumuna göre alabilirsiniz herkesinki bir olmuyor bana ped yeterli oluyor
Dependin kaç bedenini alacağız ya? 95 kilo oldum ben 😂😥
- Düzenlendi
Peony bende 75 varımdır büyük boy aldım kaç kilo olursak olalım göbek kocaman zaten 🤷🏻♀️😂
Kubos58 benim kürtajda bile kanamam o kadar çoktu ki bana ped bile vermedi hastane o yüzden aldım
Apilhatice oluyor malesef çok yük biniyor bebek hızla büyüyor karnın çok geriliyor 😕
Hastane kaç tane veriyoki acaba. Ben 18limi neydi aldm n11den 50tlye büyük boy. İlla lazm olur evde de
Badevehande yanlardan yırtıp attım çöpe
Zeyno16 uyguna almışsın canım ben 10lu indirimli hali 27,50 a aldım
Badevehande e bebekde var 10lusu yalan olmsn 35 falandı bide kargo tabi aynen uygna almş oldm
Zeyno16 ebebek kalite bir marka ama bazı şeyler gereksiz pahalı
Ben pazartesi kullanmaya baslicam nasipse depent aldim. Dogum hikayemi yazdigimda tecrubelerimide paylasirim sizlerle 🙏😍
- Düzenlendi
Denizyadaaras ahh canımm kavuşuyorsun demek teşekkür ederiz Allah analı babalı büyütsün canım ❤️
Badevehande baya uyguna almışsın iki doğumumda da indirime denk gelmedim ama efsane rahat birşey şükrediyorsun kullanınca resmen ☺️
Meryemabf en zor zamanlarımızda çok şükür alabiliyoruz böyle kolaylıkları icat edenlerden Allah razı olsun bi paket yetermi sence canım
Badevehande doguma 1 hafta kala kremi kullanmaya başlayın şuan 26 gunluk bebegim göguslerım kanayarak emiyor kimse uyarmadıgı için bilmiyrdum gün öncesinden nemlendirmek gerekiyormuş depend gerçekten kullanışlı sezeryan oldugum için normal kalkamıyorum hep surunerek kalktım yataktan hastanedeki hemşire normal hasta bezi istyrz o bölgenin terlememesi gerek dedi ama ben dinlemedim onu kullandım sormak istedıgın varsa cevaplarım canım 26 gunluk taze anne olarak
Badevehande bana yetmişti canım normal doğum yapmıştım 17 ay olcak ilk başlarda onu kullandım hastanede sonra eve geçince normal pede döndüm ben yetti şimdi 38+0 olduk bekliyoruz hastane çantama koydum çoktan normal doğumda şart olan birşey sezaryen yapanlrda çok memnundu her türlü kullanılıyor yani ☺️
minik_fasulyem_ ay Allah razı olsun canım benim çok geçmiş olsun öncelikle ❤️ Bebeğin yara yapmış belliki ama önceden nemlendirsek yara olmaz mı elinde sonunda canım Hindistan cevizi yağı ile de nemlendiriyorum hergün karnıma sürerken gögsümede sürüyorum acaba fayda edermi
Meryemabf Çok sevindim canım ben normalden korkuyorum🤦🏻♀️ Sezeryan olmak istiyorum o yüzden 😢