Heyecandan bayilazağimmm 😁
LeylaCan ayy bizde 36+0 olduk haftaya kontrolum var benimde cati muayenesi olcak ve ilk kizimda cati muayenesi oldumda o gün dogmustu 2 cm acilmam vardi buda olur mu acaba diye düsünmeden edemiyorum. Rabbim bir avazda kurtarsin sizi ins 🙏
LeylaCan ay daha doguramadım😂😂 3 cm acıklıkla yani bn😌😂 nişanda geldı napsak sızce.
FSCMK erken doğum riski olduğu için bende erken doğurmayı bekliyordum ancak 39+1 de doğurdum bebişler geleceği zamanı iyi biliyor sağlıkla huzurla gelsinler inşaAllah gerisi önemli değil
anapanda12 hafif hafif ağrılar geliyor ama geri gidiyor
Defnealinam sancın çıkıyor mu peki rahim ağzı uzunluğum 0.70 e düşmüş benim doktor ondan dedi heralde yakın diye:)
LeylaCan Allah bir nefeste kurtarsın inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🥰
isyo ya hic bilmiyorum ki benim durumlar daha karışık vajinismus hastasıydım sezeryan mı olsam acaba dedim doktoruma sen kendine güven kolay doğuracaksın ben yardımcı olucam dedi sağolsun destek veriyo. O yuzden suni istemem sanırım travma kalır falan. Sen kendine güveniyorsan alabilirsin ben güvenemiyorum şahsen.:)
mutluuannee amin çok sağol hepimiz inşallah 🥰
LeylaCan alttan kontrol oldukdan sonra eve gitmistik esimle ama agri gecmedi sonra tuvalete gittim nisanim gelmis doktoru aradim sancim var nisanim geldi dedim 5 dakikada 1 sancin gelince gel dedi bende o sirada dus aldim hazirlandim 5 dkkaya düstü hastaneye gittim acilmam 3 cm olmus 6 da giris yaptim suni sanci takildi gece 12 bucukda kizim 2.800 dogmustu ins sende hayirlisiyla dogurursun canim ama sanciyi gercekden hissetmemek mümkün degil 😊
LeylaCan bilmiyorum kolay mi acaba dogum yaptim icin 2. Ye korkuyorum nasil cekicem sanciyi diye ins bu daha kolay olur 😊 hepimize hayirli dogumlar ins
LeylaCan evet bazen cıkıyo bazen duruyo😂