• Doğum
  • Heyecandan bayilazağimmm 😁

LeylaCan hapşırık tadında atlatırsın inşallah🥰 bende 37+2deyim pazartesi günü 3 cm açılmam vardı yatıralım dedi kabul etmedim cumayı beklicem 😅 3700dü normal deneyeceksen son şansın dedi ne yapcam bilmiyorum 😅
    Kelebegimmm of ağlasam mı gülsem mi napsam bilemiyorum elim ayağıma dolandı. Eşim göbek atıcak nerdeyse 😂
      FSCMK of 25.haftadan beri doğum riski var mecbur bakıyodu hastanede yattım 2 defa 🤦🏽‍♀️😂
        isyo ay ne güzel dua inşallah hepimiz ya:) ben de kabul etmedim salı nöbetçiyim gel beraber doğuralım diyo doktor sanki ben ayarlıyorum 😂😂
          ylzaht 2900 şu an bikaç güne 3 kiloyu geçer dedi şükür 🙏🏼
          FSCMK yok kız inatçı oluyolar genelde görüyorum hep sonradan gelmiyolar inşallah bizimkide öyle yapmaz.:)
          LeylaCan ayy bizde 36+0 olduk haftaya kontrolum var benimde cati muayenesi olcak ve ilk kizimda cati muayenesi oldumda o gün dogmustu 2 cm acilmam vardi buda olur mu acaba diye düsünmeden edemiyorum. Rabbim bir avazda kurtarsin sizi ins 🙏
            LeylaCan ay daha doguramadım😂😂 3 cm acıklıkla yani bn😌😂 nişanda geldı napsak sızce.
              FSCMK erken doğum riski olduğu için bende erken doğurmayı bekliyordum ancak 39+1 de doğurdum bebişler geleceği zamanı iyi biliyor sağlıkla huzurla gelsinler inşaAllah gerisi önemli değil
                Kubra9595 sancım varmış ama hissetmiyorum o yuzden anlamazsam diye korkuyorum. :) doktor anlamama ihtimalin yok dedi. 🐥 E peki suyun mu geldi nasıl o gün doğurdun
                  Defnealinam sancın çıkıyor mu peki rahim ağzı uzunluğum 0.70 e düşmüş benim doktor ondan dedi heralde yakın diye:)
                    LeylaCan Allah bir nefeste kurtarsın inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🥰
                      isyo ya hic bilmiyorum ki benim durumlar daha karışık vajinismus hastasıydım sezeryan mı olsam acaba dedim doktoruma sen kendine güven kolay doğuracaksın ben yardımcı olucam dedi sağolsun destek veriyo. O yuzden suni istemem sanırım travma kalır falan. Sen kendine güveniyorsan alabilirsin ben güvenemiyorum şahsen.:)
                      • isyo bunu yanıtladı.