Feyzaselh yok canim sende 38 sin sonucta cantan hazir olmaliydi
Hazirla da yarin al yanina git olduki sorun yok geri donersin zaten
    Mucize_istiyorum22 bende öyle düşünüyorum. Başkasına söylerken çok kolaydı 36 haftada bişey olmaz diye ama şuan insanın başına gelince anladım 🤦🏻‍♀️ Şimdi hemen hazırladım çantamı artık eksik fazla ev yakın zaten 😂 banada Doğuma alır gibi geliyo ama bilemedim
      Akfth hazırladım hemen çantamı ama eksik fazla bilemedim artık acele olunca böyle oluyo 😂
      Feyzaselh Benim de oluyor markete gitsem zor gidiyorum 10 dakıka yürüdüğüm de alttan ağrı oluyor sızlama hatta. 37+1’im
        Mavilianne canım bence gitmelisin. Ben ilk başlarda ciddiye almadım ama dün gece tuvalet için kalktığımda az kalsın dizlerimin üzerine düşücektim. Neyse uyku sersemi olduğum içindir dedim. Sabah kalktım yine aynı. Kesinlikle yürümeme imkan yok. Dedim böyle olmucak gideyim en iyisi ve sonuç böyle 🤦🏻‍♀️
          Feyzaselh 38 misin 36 mi
          Sen 36 ya bakma bebek oyle gorune bilir ama sen 38 im diyorsun
          Ki dedigin gibi 36 da olsan ben 36 bitti ayni rahatsizliklari yasiyorum
          Allah hayirli dogumlar nasip etsin hepimize 3. Dogumum olcak ama yinede dogum stresi aldi beni
            Akfth Doğumu bildiğimiz için daha çok korkuyoruz. Bende acılarımı unutmadım hiç 🤦🏻‍♀️ Şimdi yeniden başlıcak
              Feyzaselh valla dusmedim ama adim atmak hele ilk kalktigimda gece tuvalet icin kalktigimda gercekten zor
              Digerlerinde biyle oldugumu hatirlamiyorum ben unuttummu acaba diyorum ama yok bu hamileligim hepsinden agar gecti
                Akfth bende öyleydim ilkinde. Hatta 9 ay gezdim 💃🏻 Düğünlere gittim yok anam gelmedi. Sonuç sezaryen oldu. Buda tam tersi normal istiyo 😂😂
                Feyzaselh ben ikisini normal yaptim simdi sezeryan istiyorum baglatmak icin
                Ama onada haram biyutunda gunah diyolqr
                Simdi bile bile haram mi isleyecem baglatmayim doyorum bisefer normal dogumu cekmekten tirsiyorummmm
                Baglatmakta istiyorum napicam bilmiyorumm ya of
                  Feyzaselh olmiyo adama guvenemiyorum ilaclar haplar dokunuyir kullanamiyorum spralden korkuyorum kayacak diye 6 yil oldu evlendigim bu 3. Cocuk dusunun
                  Kafayi yicem 😅
                  Akfth Normal evet çok kasılıyor acaba Doğum belirtisi mi