Gecmese bile zaten sezeryansin 38 sin yarin dogumun olur bence
    Benimde agrim var yururken asaglarda hep zor yuruyorum 37 icindeyim haftaya gidicem bende bu sikayetten oturu
      Akfth ama bebek 36-37 falan gözüküyor dedi. Ama ağrılarım ciddi anlamda çok. Rahim duvarı zaten kalınlaşmaz artık dimi
        Feyzaselh canım bilgim yok üstte kalsın diye yazıyorum.inşallah saglıkla gününde gelir
          Akfth bencede gitmelisin. Hafife almayın bu tür ağrıları. Ben 10 gün bekledim de neler çektim bu ağrıdan
          Zlmdemir teşekkür ederim canım çok sağol amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım ❤️
            Feyzaselh canım bencede tedbirli git bebeğinde gelişim geriliği mi var dedi 36 çıktı dediğine göre ama herşyden önmli bebeğinn ve senn sağlığın allahın izniyle bişy olmaz zaten sezeryan olucakmşsın bnce seni ameliyata alırlar gbime geliyor
              3. Dogumum olucak ya ondan yada kiz diyemi nedir bilmiyorum ama cok asagilarda cati agrisi beni mahfetti bu hamilelikte
              Arada geciyordu ama haftalar artik surekli asagilarda
              Sanirim doguma hazirlik oldugu icin
              Normal diyorum
              Acilma falan olur diye gidip baktircam artik haftaya 38 e gun almaya bakicam 39 da alirim dedi ama bilmiyorum kalamam gibi ozmaana kadar
              Feyzaselh yok canim sende 38 sin sonucta cantan hazir olmaliydi
              Hazirla da yarin al yanina git olduki sorun yok geri donersin zaten
                Mucize_istiyorum22 bende öyle düşünüyorum. Başkasına söylerken çok kolaydı 36 haftada bişey olmaz diye ama şuan insanın başına gelince anladım 🤦🏻‍♀️ Şimdi hemen hazırladım çantamı artık eksik fazla ev yakın zaten 😂 banada Doğuma alır gibi geliyo ama bilemedim
                  Akfth hazırladım hemen çantamı ama eksik fazla bilemedim artık acele olunca böyle oluyo 😂
                  Feyzaselh Benim de oluyor markete gitsem zor gidiyorum 10 dakıka yürüdüğüm de alttan ağrı oluyor sızlama hatta. 37+1’im
                    Mavilianne canım bence gitmelisin. Ben ilk başlarda ciddiye almadım ama dün gece tuvalet için kalktığımda az kalsın dizlerimin üzerine düşücektim. Neyse uyku sersemi olduğum içindir dedim. Sabah kalktım yine aynı. Kesinlikle yürümeme imkan yok. Dedim böyle olmucak gideyim en iyisi ve sonuç böyle 🤦🏻‍♀️
                      Feyzaselh 38 misin 36 mi
                      Sen 36 ya bakma bebek oyle gorune bilir ama sen 38 im diyorsun
                      Ki dedigin gibi 36 da olsan ben 36 bitti ayni rahatsizliklari yasiyorum
                      Allah hayirli dogumlar nasip etsin hepimize 3. Dogumum olcak ama yinede dogum stresi aldi beni
                        Akfth Doğumu bildiğimiz için daha çok korkuyoruz. Bende acılarımı unutmadım hiç 🤦🏻‍♀️ Şimdi yeniden başlıcak