• Doğum Hikayeleri
  • 😍😊38. Haftada Genel Anestezi İle Sezeryan Doğum Hikayem 💜😊🙏

Anne olmak neydi tam olarak? Anne olmak emekti, cesaretti, sabırdı, mutluluktu, heyecandı, kokusuna doyamamaktı..

Ben 7 yıl sonra kavuştum evladıma. Çok zor günlerim geçti bu zamana kadar. 2 evladım cennete gitti. Şimdi bizi bekliyorlar cennette. Benim güzel meleklerim💜Çok istemiştim onları da kucağıma almayı. Onlarında kokusunu içime çekmeyi çok istedim. Ama nasip olmadı. Şimdi yaşasalardı biri 5 yaşında diğeri 2 yaşında olacaktı 😢Rabbimin bi sınavından geçtim o zamanlar. Çok üzüldüm ama asla isyan etmedim. Şükürler olsun bu halimize ki şimdi Rabbim o güzel sevinci bana yaşattı. Evlat kokusunu içime çekmeyi bana da nasip etti. Hiç bir zaman vazgeçmedim dua etmekten, olmayacak demedim hiç. Olacağına inandım. Sabrettim ve mükafatımı aldım çok şükür Rabbime.

6 ağustos günü sabah saat 9 da 38 haftalıkken dünyaya gözlerini açtı benim can oğlum, küçük tosbağam 😍😍😊😊😘😘 küçük tosbağam diye seviyorum onu. Şimdi 1 ay 13 günlük benim paşam 🙏

Doğumumu anlatayım artık 😄😄
Doğum yapmadan 3 gün önce squat, merdiven inip çıkma, sıcak duş alma vs gibi şeyler yapmaya başlamıştım. Aslında erkenmiydi bunları yapmak için bilmiyorum ama erkek bebeklerin geç doğduğunu duyunca şimdiden başlayayım yapmaya dedim🙂 sonra ishal başladı bende doğumdan 2 gün önce. Bazıları ishal doğum belirtisi der ama ben önemsemedim açıkçası. Neyse bunun dışında doğuma dair hiç bir belirtim yoktu. 1 gün kala da bel ağrım başladı. Normal hehrlde dedim bunu da önemsemedim 😄 ilk doğum olunca neyin ne olduğunu pek anlamak mümkün olmuyor açıkçası. Neyse diğer günde aynı şekilde bel ağrım devam etti. Annemle aramızda geçen konuşmayı anlatmak istiyorum sizlere 😂😂(annemler 6 ağustosta hastaneye gidiceklerdi ilaç yazdırmaya vs. Yaşadığım yerde annemlerden başka kimsem yok bu arada. Neyse anneme dedim ki yarın ablamla hastaneye gidiceksiniz. Kimse olmayacak burda. Yarın doğurursam napcam dedim gülerek 😂😂 annemde gitmesek mi filan dedi hastaneye. Ben de yok anne şaka yapıyorum filan dedim 😂😂 tabi içime doğmuş hehrlde) neyse o akşam çok erken uyudum. Normalde 1 den aşağı uyumam. Saat 10 da uyudum o gün. Sonra gece 1 buçuk da uyandım. Dahada uyuyamadm. Kendi kendime noluyo böyle dedim. Hatta üzerimde acayip bi hafiflik vardı. Dedim doğurucam heralde diye güldüm 😄Bel ağrım hala var bu arada ama sancı vs hiç yok. Neyse saat 2 oldu lavaboya gittim. Tuvaletten kalktım bi anda suyum geldi. İlk baş çok az gelince su değil sandım bekledim biraz lavaboda. Sonra bi anda su boşaldı. Koştum hemen eşimi çağırdım. Kalk kalk suyum geldi diye 😂😂 eşimde valla mı dedi güldü Bi hışımla yataktan kalktı ağzı kulaklarında. Uyku sersemi bi oraya bi oraya gidiyor napacagini şaşırdı 😂😂😂 bende çok sakinim bu arada ama kalbim küt küt atıyor. Aşkım evde depar atacağına taksiyi arada gidelim hastaneye dedim 😂😂 neyse fazla uzattım. Hastaneye vardık 4 cm açıklıkla yatış yapıldı. Saat 02.40 dı( normal doğum olacak bu arada) Kendi sancılarım 1 saat sonra hafif gelmeye başladı ama öyle şiddetli değil. 1 saat sonra biraz daha şiddetlendi ağrılar. 1 saat sonra daha şiddetli oldu artık ben dayanamaz hale geldim. En son muayenede açıklık 9 cm olmuştu. Doğuma alacaklardı ki oğlumun nabzı düştü ve benim gözlerim karardı artık heryeri bulanık görmeye başladım çok fena oldum. Ve sonuç acil sezaryen. Çok korktum bebeğime bir şey olacak diye.. Genel anestezi ile sezaryen oldum. Saat 9 da dünyaya geldi paşam. Anestezi etkisi geçince gözlerimi açtım. Hemşireye ilk sorduğum şey bebeğim iyi mi oldu 😢 çok şükür iyiydi ve kucağıma getirdiler. O kadar güzeldi ki anlatamam size. Minnacık eller Minnacık burun mis kokulu bi oğluş 😍😍 çok şükür Rabbime sağlıkla geldi dünyaya. Rabbim kucağıma almayı nasip etti.
Şimdi büyüdü paşam 🙏😍 çok şükür bi sıkıntımız yok gaz sancısı dışında. O da olacak artık. Rabbim kötü şeylerden korusun hepimizin evladını.

Tüm hamilelere hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Hepiniz sağlıkla kucağınıza alın evladınızı inşallah 🙏😍😊
Sormak istediğiniz şeyler olursa seve seve cevaplarım 😊 Sevgiler
    Canoglumbenm kuzummmm bilmiyordum iki yavrunu kaybetmişsin 😢 Allah'ım cennette şefaatçi etsin onları eşinle sana bitanem. Kaçar haftalikti kuzum kaybettiginde
      Canoglumbenm ne güzel bir hikaye ♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍 canım Eda m. Güzel anne. Rabbim bebeğinize sağlık sıhhat versin. Ahlaklı vatana millete size hayırlı bir evlat olsun inşallah. Kaybettiğin bebeklerin şefaatçin olsun 🙏 tekrardan tebrikler. Darısı bizlere 😍😍😍😍
        Mutire amin cnm benim. Rahimde septum varmış kuzum. Ondan düşük oluyormuş. Ameliyat oldum, septum alındı. Ondan sonra oğluşuma hamile kaldım kuzum.
          AkileUqur amin kuzum. Rabbim seninde evladını sağlıkla sıhhatle büyümesini nasip etsin 💜