Mutire amin cnm benim. Rahimde septum varmış kuzum. Ondan düşük oluyormuş. Ameliyat oldum, septum alındı. Ondan sonra oğluşuma hamile kaldım kuzum.
😍😊38. Haftada Genel Anestezi İle Sezeryan Doğum Hikayem 💜😊🙏
gh2019 amin cnm :)
Gzrilknur amin kuzum aminn 😘😘 sağlıkla evladını kucağına al sende inşallah 💜🙏
AkileUqur amin kuzum. Rabbim seninde evladını sağlıkla sıhhatle büyümesini nasip etsin 💜
AkileUqur 2 aylık aşısı mı oldu cnm
Allah analı babalı büyütsün inşallah.Sormak istedigim genel anesteziden ne kadar zaman sonra uyandiniz agriniz cok muydu bende genel istiyorum normal olmazsa.
Gulfem07 kaç dakika sonra uyandım bilmiyorum cnm. Tabiki de ağrım oldu. İlk gün çok ağrı oluyor. Oturup kalkamıyorsn zaten dikişlerden. 2. Gün biraz daha iyi oluyorsun ama 5 güne kadar ağrı oluyor oturup kalkarken ama ilk gün ki gibi değil. Benim 5 günden sonra hiç ağrım olmadı çok şükür.
Gulfem07 zaten hastanede ağrı kesici iğne vuruyorlar hap veriyorlar. Eve gelince de yine ağrı kesiciye devam ediyorsun ağrın olursa . Ben çok hafif atlattım şükür
- Düzenlendi
Canoglumbenm cnmmm arkadşm bnm güzel annee ❤️❤️❤️😍😍😍Allah Korkut Alimize bol bol sağlık uzun ömür versn size bağışlasn inşAllah oyyy yerimm bn onuu yakışklm bnm maşAllah ona ❤️❤️😍😍😍😍☺️☺️🌸🌸🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Knka napıyısn iyimisin konuşamadk Bnde yazıyım bari hikayemi. 🤪🤣🙈🙈
Canoglumbenm çok sevindim genel olmanız bence iyi olmuş en azından bel ağrınız olmaz ileriki zamanlarda.Agri illaki olacak tabi geçmeyen dert,ağrı vermesin rabbim
Canoglumbenm çok şükür canimmm şükürler olsun maşallah korkut alimize de sana da 💜💜✨✨✨🌹🌹😘😘😘❤️❤️❤️
@Canoglumbenm
Eda cim yaşı uzun ömrü güzel olsun Korkut Ali nin 😍
Eda cim yaşı uzun ömrü güzel olsun Korkut Ali nin 😍
Alarasel sağol kuzum benim 😘😘😘 yaz yaz sende yaz kuzum hikayeni
Gulfem07 aynen cnm. Rabbim herkese kolaylık versin
Mutire sağol kuzum 😘😘😘
Deletedmom0041 sağol canım aminn 😘💜💜🙏🙏
Deletedmom0041 ay canım ben seni etiketlememişim yaa özür dilerim 😕 yanlış anlama sakın
Canoglumbenm yok kız neden yanlış anliyim😉
Deletedmom0041 unuttum kız ne bilim yaa 😕😕