Superfreshlerim amin canım teşekkür ederim 😊
😍😊38. Haftada Genel Anestezi İle Sezeryan Doğum Hikayem 💜😊🙏
Canoglumbenm kuzummmm bilmiyordum iki yavrunu kaybetmişsin 😢 Allah'ım cennette şefaatçi etsin onları eşinle sana bitanem. Kaçar haftalikti kuzum kaybettiginde
Canoglumbenm canımmm çok duygulandım çok güzel Rabbim evladını size bağışlasın inşallah bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Mutire amin kuzum. İlk bebeğim 15 haftalıktı 2.si 8 haftalıktı kuzum
Tazeanne0134 amin canım çok sağol. Sen de sağlıkla kucağına al evladını inşallah kuzum 💜💜
Canoglumbenm canımın içi 🙏 rabbim oğluşumuza ömür versin 🌹
Neden peki öyle olmuştu kuzum😔
Neden peki öyle olmuştu kuzum😔
Canoglumbenm amin inşallah kuzum 🤭🤲🏻
Geçmiş olsun darısı başımıza :)
Canoglumbenm ne güzel bir hikaye ♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍 canım Eda m. Güzel anne. Rabbim bebeğinize sağlık sıhhat versin. Ahlaklı vatana millete size hayırlı bir evlat olsun inşallah. Kaybettiğin bebeklerin şefaatçin olsun 🙏 tekrardan tebrikler. Darısı bizlere 😍😍😍😍
Canoglumbenm kuzum napiyon. Verem aşısı yapıldı bugün Defne ye çok huysuz ağlayıp duruyor durmadan deminden beri
Canoglumbenm kuzum rabbim diğer evlatlarını cennette şefaat ci eylesin. Rabbim analı babalı büyütsün..
Mutire amin cnm benim. Rahimde septum varmış kuzum. Ondan düşük oluyormuş. Ameliyat oldum, septum alındı. Ondan sonra oğluşuma hamile kaldım kuzum.
gh2019 amin cnm :)
Gzrilknur amin kuzum aminn 😘😘 sağlıkla evladını kucağına al sende inşallah 💜🙏
AkileUqur amin kuzum. Rabbim seninde evladını sağlıkla sıhhatle büyümesini nasip etsin 💜
AkileUqur 2 aylık aşısı mı oldu cnm
Allah analı babalı büyütsün inşallah.Sormak istedigim genel anesteziden ne kadar zaman sonra uyandiniz agriniz cok muydu bende genel istiyorum normal olmazsa.
Gulfem07 kaç dakika sonra uyandım bilmiyorum cnm. Tabiki de ağrım oldu. İlk gün çok ağrı oluyor. Oturup kalkamıyorsn zaten dikişlerden. 2. Gün biraz daha iyi oluyorsun ama 5 güne kadar ağrı oluyor oturup kalkarken ama ilk gün ki gibi değil. Benim 5 günden sonra hiç ağrım olmadı çok şükür.
Gulfem07 zaten hastanede ağrı kesici iğne vuruyorlar hap veriyorlar. Eve gelince de yine ağrı kesiciye devam ediyorsun ağrın olursa . Ben çok hafif atlattım şükür