• Doğum Hikayeleri
  • 😍😊38. Haftada Genel Anestezi İle Sezeryan Doğum Hikayem 💜😊🙏

Canoglumbenm kuzummmm bilmiyordum iki yavrunu kaybetmişsin 😢 Allah'ım cennette şefaatçi etsin onları eşinle sana bitanem. Kaçar haftalikti kuzum kaybettiginde
    Canoglumbenm ne güzel bir hikaye ♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍 canım Eda m. Güzel anne. Rabbim bebeğinize sağlık sıhhat versin. Ahlaklı vatana millete size hayırlı bir evlat olsun inşallah. Kaybettiğin bebeklerin şefaatçin olsun 🙏 tekrardan tebrikler. Darısı bizlere 😍😍😍😍
      Mutire amin cnm benim. Rahimde septum varmış kuzum. Ondan düşük oluyormuş. Ameliyat oldum, septum alındı. Ondan sonra oğluşuma hamile kaldım kuzum.
        AkileUqur amin kuzum. Rabbim seninde evladını sağlıkla sıhhatle büyümesini nasip etsin 💜
        Allah analı babalı büyütsün inşallah.Sormak istedigim genel anesteziden ne kadar zaman sonra uyandiniz agriniz cok muydu bende genel istiyorum normal olmazsa.
          Gulfem07 kaç dakika sonra uyandım bilmiyorum cnm. Tabiki de ağrım oldu. İlk gün çok ağrı oluyor. Oturup kalkamıyorsn zaten dikişlerden. 2. Gün biraz daha iyi oluyorsun ama 5 güne kadar ağrı oluyor oturup kalkarken ama ilk gün ki gibi değil. Benim 5 günden sonra hiç ağrım olmadı çok şükür.
          Gulfem07 zaten hastanede ağrı kesici iğne vuruyorlar hap veriyorlar. Eve gelince de yine ağrı kesiciye devam ediyorsun ağrın olursa . Ben çok hafif atlattım şükür