Brcbs NzlMyd çok sağol canım kürtaj sonrası inşallah sizinki gibi olur İster istemez korku oluyor Size çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
Meleginannesi55 Slm kızlar bende 12 +2 haftalığım doktorum tahmini doğumum 11 nisan gibi olacağını söyledi kısmet olursa🤲🏻
Derincim Ftmkkr bize geçen hafta ikili taramaya gittiğimizde kız dediler dr dan çıkar çıkmaz bişeyler aldık kızıma ☺️
Gnvrtgc SedaveSusam 14 Ekimde ikili test randevum. Ama hala kararsızım,çevremdeki kimi insan yaptır kimi insan yaptırma diyo 🤷🏻♀️
SedaveSusam Gnvrtgc doktorun yaptır diyosa yaptır tabiki canım tabiki hiç birimiz çocuklarımızda sorun olsada onları sevicez ve doğurucaz ama genede bunun bilincinde olmak en iyisi hem bebeğe bir zararı yok bunun
MrsClk Poncik77 ya öyle olmuyor işte 10 haftalık olduk ve ben her hafta doktora gidiyorum korkuyla 🤦🏻♀️ Artık farklı farklı doktorlara gidiyorum dikkat çekmemek için 🙄
Poncik77 MrsClk bnde azcık kaşığım ağrısın evet yaşıyor diyorum ağrı olmayınca da öldü kesin yine diyorum of ne zor gerçekten Allah içimize ferahlık versin inşallah
MrsClk Poncik77 gerçekten öyle benim 2.5 sene olmadı birde her ay tedaviyle geçti sonra sürpriz yaptı bebeğim ama şimdi de ben paranoyak oldum. Mesela yeni takıntım ne biliyor musun? Doktor bana pıhtılaşma testi yapmamış demin bir post okudum 10+5te pıhtılaşmadan kaybetmiş birisi bebeğini.. acilen gidip test yaptırmalıyım şimdi tek düşündüğüm bu hem o arada ultrasona girer bebeğimi görürüm 🙄 iyice paranoyak oldum iyice🤦🏻♀️
Sermec MrsClk canım o pıhtılaşma testlerini devlet 3 düşükten sonra yapıyor özel de de baya baya masraflı mesela benım ilk gebelıkte düşük oldu su an 14 haftalık hamıleyım ve tedbır amaclı coraspin kullanıyorum kan sulandirıcı
Poncik77 MrsClk karnında ölmşse kan pıhtılaşma testi yapalım dio doktor evet bn hem kan pıhtılaşma hemde genetik kan pıhtılaştırna yaptırdım sonuç yok bnde ama 2 tane de kimyasal oldum şimdi hep korkuyorum 😕
MrsClk Sermec çok saçma ama ya ne kadar kolay geliyor doktorlara😑 sonuçta can bu hele ki bu kadar uğraşlardan sonra nasıl riske atılır ki ? Acaba bende mi içsem ya evde corasprin var ama bir şey olur diye içmiyorum korkuyorum
Sermec MrsClk canım maalesef öyle en az 2 ya da 3 düşük yapacaksın öyle arastırırız diyorlar ama özelde bıraz pahalı ama yaptırabılıyorusn canım istersen doktorunla konuş bu konuyu ben kendim söyledim doktora daha önce bir düşük yasadım ben tedbır amaclı coraspin kullanmak istiyorum diye o da uygun gördü senın de için rahat etmiyorsa bır konus doktorunla istersen
mirage_90 MrsClk belki önemli genlerinde vardır problem iğne gerekli olabilir maddi sıkıntınz yoksa özel hastanede yaptırın bence özel bi lab.a gönderiyolar 20gün sonra falan çıkıyo sonuç