Aysgl_trl_trn 12+6 olduk bizde bugün. Doktor kontrolüm vardı. Çok şükür kalp atışlarını yine duydum güm güm diye. Çok güçlü atıyor maşallah Yavruma ☺️. Doktor ense kalınlığı ve suyun çok iyi sağlıklı görünüyor dedi. İkili tarama testi içinde kan verdim 15 gün sonra sonuçlarını almaya gidicem. İnşallah o zaman cinsiyetini de öğrenirim 🤲. Bugün birde ek olarak balık yağı başlattı. Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💓
NzlMyd Brcbs Çok geçmiş olsun. Benimde ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi 9 haftalıkken durmuştu kürtajla aldılar. Şuan 14 haftalık hamileyim . Moralini yüksek tut ve umutsuzluğa kapılma, gerçekten kürtaj sonrası hamile kalmak daha kolay oluyor. Ben hemen 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. İlk hamilelikte maalesef kayıp yaşayan çok fazla kadın var. En kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah tekrardan.
Brcbs NzlMyd çok sağol canım kürtaj sonrası inşallah sizinki gibi olur İster istemez korku oluyor Size çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
Poncik77 Brcbs aslımda yormadım da hiç kendimi kolumu havaya kaldırmamla kasığıma ağrı girdi gün içerisinde de 1 dakika ara ile tekrarladı bugun çok şükür iyi bi ağrı yok inşallah sorun yoktur
Derincim Ftmkkr bize geçen hafta ikili taramaya gittiğimizde kız dediler dr dan çıkar çıkmaz bişeyler aldık kızıma ☺️
Meteannesi Bende 10 haftalığım benimkinede programda 28 Nisan yazıyodu vala bende nisanmıyım mayısmıyım bilemedim ikinci hamileliğim benim ilki 41 haftada doğmuştu da buda öle olursa mayıs olurum galiba şimdi ben ne annesiyim nisanmı mayısmı acaba 😅
Meleginannesi55 Slm kızlar bende 12 +2 haftalığım doktorum tahmini doğumum 11 nisan gibi olacağını söyledi kısmet olursa🤲🏻
Gnvrtgc SedaveSusam 14 Ekimde ikili test randevum. Ama hala kararsızım,çevremdeki kimi insan yaptır kimi insan yaptırma diyo 🤷🏻♀️
SedaveSusam Gnvrtgc doktorun yaptır diyosa yaptır tabiki canım tabiki hiç birimiz çocuklarımızda sorun olsada onları sevicez ve doğurucaz ama genede bunun bilincinde olmak en iyisi hem bebeğe bir zararı yok bunun