Poncik77 Brcbs Allah sabır versin tez zamanda yeniden hamile kalmayı nasip etsin Allah sana 😔 peki göğüs hassasiyeti falan gitmiş miydi sende belirtilerin varmıydı hala ?
Brcbs Poncik77 amin canım Allah hayırlı bir gebelik yaşatır inşallah Gögüsğmde azda olsa hassasiyet vardı ama 2 gün sağ yanımda agrı oldu
Poncik77 MrsClk bnim hiç mide bulantım olmadı hala yok göğüsler de şişlik yok hafif dokununca acıyo o kadar 9+4üm bend e
MrsClk Poncik77 göğüsler bazen cidden zorluyor öyle acıyor ama bu hafta eskisi gibi yumuşacıklar🤦🏻♀️
Gnvrtgc SedaveSusam 14 Ekimde ikili test randevum. Ama hala kararsızım,çevremdeki kimi insan yaptır kimi insan yaptırma diyo 🤷🏻♀️
Poncik77 Gnvrtgc benimde ilk hamileliğimde karnımda öldü sonra 2 kez kimyasal gebelik oldum bende ilk kez duydum bi ay sonra hamile kaldım şimdi bende acaba yaşıyor mu DİE sürekli kendimi dinliyorum 🙁
Poncik77 Brcbs dün bende cam sildim sol tarafıma sürekli ağrı girdi yattım dinlendim bugun çok şükür ağrım yok Allah sana tez vakitte nasip etsin inşallah bayıltarak mı kürtaj yapıldı sana ?
Poncik77 MrsClk benimde yumuşaklar ama dokununca bazen acı oluyo bazen de hiç olmuyo değişiyor bu Pazartesi bi felsefe rahatlasa içim doktor iyi desin kalbinin attığını tekrar duyayım bi daha yaşıyormu acaba DİE düşünmücem 😔 püf çok stresli gerçekten
SedaveSusam Crescenttt ben gördüm geçen hafta başka bi hastaneye gitmiştim orda gördüm ayaklarıyla falan tekme atıyodu hayatımda gördüğüm en güzel şeydi aşık oldum💕
MrsClk Poncik77 ya öyle olmuyor işte 10 haftalık olduk ve ben her hafta doktora gidiyorum korkuyla 🤦🏻♀️ Artık farklı farklı doktorlara gidiyorum dikkat çekmemek için 🙄
Poncik77 Brcbs aslımda yormadım da hiç kendimi kolumu havaya kaldırmamla kasığıma ağrı girdi gün içerisinde de 1 dakika ara ile tekrarladı bugun çok şükür iyi bi ağrı yok inşallah sorun yoktur
__tugbaa__ 10+4 haftalık benim pıtırcıkta ama benmde neredeyse sürekli bir lekelenme bazen artış bazen yok gbi bişi oluyor Allahtan gelişimi şuanda güzel ama tabiki düşük riskim var :(( şiddetli ağrım olmadığı sürece doktorum önemsemicez çok dedi hem iğne hem hap olarak 12. Haftaya kadar progestana devam edecek
Aysgl_trl_trn 12+6 olduk bizde bugün. Doktor kontrolüm vardı. Çok şükür kalp atışlarını yine duydum güm güm diye. Çok güçlü atıyor maşallah Yavruma ☺️. Doktor ense kalınlığı ve suyun çok iyi sağlıklı görünüyor dedi. İkili tarama testi içinde kan verdim 15 gün sonra sonuçlarını almaya gidicem. İnşallah o zaman cinsiyetini de öğrenirim 🤲. Bugün birde ek olarak balık yağı başlattı. Rabbim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💓
NzlMyd Brcbs Çok geçmiş olsun. Benimde ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi 9 haftalıkken durmuştu kürtajla aldılar. Şuan 14 haftalık hamileyim . Moralini yüksek tut ve umutsuzluğa kapılma, gerçekten kürtaj sonrası hamile kalmak daha kolay oluyor. Ben hemen 3 ay sonra tekrar hamile kaldım. İlk hamilelikte maalesef kayıp yaşayan çok fazla kadın var. En kısa zamanda güzel haberler alırsın inşallah tekrardan.
Brcbs NzlMyd çok sağol canım kürtaj sonrası inşallah sizinki gibi olur İster istemez korku oluyor Size çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
Derincim Ftmkkr bize geçen hafta ikili taramaya gittiğimizde kız dediler dr dan çıkar çıkmaz bişeyler aldık kızıma ☺️
Meteannesi Bende 10 haftalığım benimkinede programda 28 Nisan yazıyodu vala bende nisanmıyım mayısmıyım bilemedim ikinci hamileliğim benim ilki 41 haftada doğmuştu da buda öle olursa mayıs olurum galiba şimdi ben ne annesiyim nisanmı mayısmı acaba 😅