fadimeozbas canım ama benim net gibi ya ben korkudan diyorum cünkü aynı gün içinde hem özel hem devlete gittik 😁%90 dedi ve biz bile gördük yani kızım güzel pozisyon verdi yinede ayrıntılıya kadar alışveriş yapmayacm
21. Haftada cinsiyet öğrenememek🤦🏻♀️
fadimeozbas
Ben hiç pipi mi görmedim daha ultrasonda doktorum gösterdi ama anlayamadım hayırlısı ile sağlıkla gelsinde ilki erkek olunca bi kız ümidi oluyor iste insanda ister istemez ama hepsi evlat hepsi can ...
Ben hiç pipi mi görmedim daha ultrasonda doktorum gösterdi ama anlayamadım hayırlısı ile sağlıkla gelsinde ilki erkek olunca bi kız ümidi oluyor iste insanda ister istemez ama hepsi evlat hepsi can ...
@Medine_1992 Ben alışveriş yapmak istiyorum artık öğrenip hemen atmak istiyorum kendimi mağazalara😂
@Menis21 Aynen öyle hepsi bizim Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin🥰🙏🏻
fadimeozbas canım bende de o heves vardı aslında ama öğrenince kalakaldım 😁kafamda odasını bile tasarladım ama Bi çorap bile almadım minişime😁
@Medine_1992 ben duramıyorum erkek çorabı alıyorum kız ayakkabısı alıyorum🙈
fadimeozbas
Aminnnn
Aminnnn
fadimeozbas canım benim eşim olmadan evden çıkacak gücüm yok ya 😁o kadar halsizim ki valla güçsüzüm eşimde yoğun çalışıyor annem memleketten gelsin de başlarım diyorum 💞
Bu kadar uzun süre merakla beklediğiniz için sizi tebrik ediyorum 👏🏻 ☺️ Ben 15. Haftada kız olduğunu öğrendim geçen günkü detaylı ultrasonda da perinatolog kız bebek görüntüsü ile uyumlu diyerek teyit etti. Heralde siz de detaylı ultrasonda mutlaka görürsünüz diye düşünüyorum.
Aturkk
insan cidden merak ediyor
anlayabiliyorum
ama şöyle düşünün bundan 30 yıl once kimse doğuma kadar cinsiyet bilmiyordu :)
bi de şu var ki insan cinsiyet ne olursa olsun yavrusunu seviyor. cinsiyet ötesinde sevginize odaklanin
inanın çok iyi anlıyorum ben de meraklı biriyim. direk 13.haftada öğrendim çok şükür. ama o randevuya gidene kadar hep böyle telkin etmeye çalışmıştım kendimi. gittiğimde öğrenemem diye düşünerek hazırlamıştım kendimi
insan cidden merak ediyor
anlayabiliyorum
ama şöyle düşünün bundan 30 yıl once kimse doğuma kadar cinsiyet bilmiyordu :)
bi de şu var ki insan cinsiyet ne olursa olsun yavrusunu seviyor. cinsiyet ötesinde sevginize odaklanin
inanın çok iyi anlıyorum ben de meraklı biriyim. direk 13.haftada öğrendim çok şükür. ama o randevuya gidene kadar hep böyle telkin etmeye çalışmıştım kendimi. gittiğimde öğrenemem diye düşünerek hazırlamıştım kendimi
@Medine_1992 Bende öyleyim sorma koltuktan kalkmıyorum arada tutup götürüyor da işte bişiyler bakabiliyorum😄
fadimeozbas 😁😁Valla birde temizlik hastasıyım düşün bizde işte gececi oldugu zamanlar çıkarsak dışarda yemek için çıkıyoruz 💞😁
16 olduk bizd3 hala ogrenemedik bacaklarini hep kapatiryor sipacik
@Medine_1992 Ev varyaaa Allah’a emanet 😂 ççünkü hiç gücüm gelmiyor napayım😂 Allahtan anlayışlı bi kocam var da hiç ses etmiyor güzel çocuğuuuuun güzel oğluuuum benim diye seviyorum bu yüzden onu😂😂😂😂