fadimeozbas benim yüzüstü yatıyordu kız çıktı aynen canım 😊
21. Haftada cinsiyet öğrenememek🤦🏻♀️
@Aturkk Yani doktorun tahmini tabi ne kadar doğrudur bilmem 😄
@Medine_1992 Ama babasıda hep öyle yatıyor 😂onu napcaz bilmiyorum
Fotoğrafta belli olsaydı siz öğrenirdiniz burda kız ya da erkek deriz zaten ikisinden biri 😂
Ben 22. Haftamda öğrendim benim de kızım göstermedi. Şimdi 29. Haftamızdayız değişmedi. Alışverişini de bitirdik sayılır bekliyoruz
Ben 22. Haftamda öğrendim benim de kızım göstermedi. Şimdi 29. Haftamızdayız değişmedi. Alışverişini de bitirdik sayılır bekliyoruz
fadimeozbas 😁😁senin kaç hafta olmuştu canım
@Medine_1992 12+4 😄 geçen doktor koza benzettim ama yanılma ihtimalim yüksek küçük daha dedi pozisyon uygun değil dedi babası her ultrasonda kamerayla çekim yaptığı için geçen detaylıca incelip bacak arasını çektim ama anlamadım bişiy 😂 https://hizliresim.com/6Db1g3
fadimeozbas ay canım bende hiç anlamam ki kendi kendime hissettiğim bile yanlış çıktı 😁banada 13 haftada dediler kız diye 15 oldum ve hala kız diye düşünüyorum değişirse şok 😁
Benimde hep yuz ustu idi 16. Hafta da erkek dedi suan da da erkek sanirim 31.6 olduk artik
@Medine_1992 Çevrem arkadaşlarım ister istemez bi tahminde bulunuyorlar herkes erkek dedi öyle ki kız isteyen eşim bile öyle alıştı ki doktor kıza benzettim diyince emin misiniz bi daha bakın bi diyordu😄 artık çevrem paaaşam diye karnımı seviyordu bi arkadaşım keşke kızın olsaydı süsler gezdirirdik bile dedi kimse ihtimal vermiyordu doktor kıza benzettim diyince biz ufak çaplı bi şok😂😂😂😂 seninde değişebilir ama bi çok kişinin değişiyormuş😄
@Menis21 Yok o erkektir artık annesi 😂
fadimeozbas canım ama benim net gibi ya ben korkudan diyorum cünkü aynı gün içinde hem özel hem devlete gittik 😁%90 dedi ve biz bile gördük yani kızım güzel pozisyon verdi yinede ayrıntılıya kadar alışveriş yapmayacm
fadimeozbas
Ben hiç pipi mi görmedim daha ultrasonda doktorum gösterdi ama anlayamadım hayırlısı ile sağlıkla gelsinde ilki erkek olunca bi kız ümidi oluyor iste insanda ister istemez ama hepsi evlat hepsi can ...
Ben hiç pipi mi görmedim daha ultrasonda doktorum gösterdi ama anlayamadım hayırlısı ile sağlıkla gelsinde ilki erkek olunca bi kız ümidi oluyor iste insanda ister istemez ama hepsi evlat hepsi can ...
@Medine_1992 Ben alışveriş yapmak istiyorum artık öğrenip hemen atmak istiyorum kendimi mağazalara😂
@Menis21 Aynen öyle hepsi bizim Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin🥰🙏🏻
fadimeozbas canım bende de o heves vardı aslında ama öğrenince kalakaldım 😁kafamda odasını bile tasarladım ama Bi çorap bile almadım minişime😁
@Medine_1992 ben duramıyorum erkek çorabı alıyorum kız ayakkabısı alıyorum🙈