Esinserkan 33. Haftadayım bugün kontrolden geldik, 2060 Gr 42 cm canım ekstra yaptığım bir şey yok kahvaltıda haşlanmış yumurta her gün tüketmeye çalışıyorum o kadar 🥰
Esinserkan 33+3üm ben de. Beslenme i fazla değiştirmedim ama süt içmeye özen gösteriyorum, peynir, ceviz, 2 günde bir yumurta yemeye çalışıyorum (sevmememe rağmen 🙄). En son 31+2de gitmiştim 1750 kg 44 cmdi. 35.haftada gidicem tekrar hem çatı muayenesi olucam o gün. Bakalım prensesim ne zaman gelecek sabırsız bekliyorum :))
34. Haftada 2.700 gramdi muz kasar peyniri yiyorum sut diyorlar ama onu içmiyorum sevmiyorum sütü onun yerine ayran içiyorum ger fırsatımda
Benim de 33+2 bugün gittik 1950 gr dedi. Doğumum planlı sezaryen olacak tahmini 18 ekim ☺️
32+2 yim kasım 5 gösteriyor program ama kasıma kalmazmışım gibi geliyor 52 ile hamile kaldim suan 61 kiloyum bugün doktora gittim 1900 gram 40 cm yemek yiyemiyorum ilk başlarda cok güzel besledim meyve kuruyemiş vs ama gebelik sekerim çıktı 2 aydır normal besleniyorum meyve yok kuruyemiş yiyorum onu da canım istemiyor yorumlara gore bebegin sanırım zayıf ama iştahım yok ağrım var yiyesim gelmiyor
35+3 haftalık nasipse Ekim 12 de 40 hafta doluyor bakalım ne zaman gelecek kızım💖