Ekim anneleri; kaçıncı haftada kaç kilo bebişleriniz, kilo alması için ekstra yaptığınız bişey varmı fikir olsun
Ekim anneleri
Esinserkan nasipse kasım annesiyim bebegin kilo alması için muz süt kaşar peyniri sert kabuklu cerezler
Esinserkan 35 haftadayız 2.270 gr kilosu ben tam 20 kilo aldım , sürekli ceviz kaşar muz ye dediler bende yedim 😂 sonuc olarak ben 20 kilo aldım cock 2 kilo daha😂😂😂
- Düzenlendi
Esinserkan nasipse ekim annesiyim 31+0 da gittiğimde kilosu 1869 du boyunuzda 2 bucuk hafta önde gidiyor bebeğimin 🧿🙏bakalım cuma kontrolmüz var ne kadar olmuşuz 🤔🤗 sağlıcakla gelsinler inş 😇🙏🙏 bu arada ben sadece 8 kilo almışım 84 le hamile kaldım 92 yim şuan. Sen ne kadarlıksın 🤗🤔sadece süt içiyorum bide balık yagı kullanıyorum öbür türlü yaptığım bişi yok canım
Esinserkan 33. Haftamdayım. 32+0 da 1773 gr dı, bu hafta yine gideceğim doktora bakalım ne olacak.
- Düzenlendi
Esinserkan 32+1 de 2 kilo 50 gram boyu 45 cmdi bende 13 kilo almışım şimdi 32+6 yız baş aşağı dönmüştü inş normal doğum olur günlük süt kaşar ceviz muz yumurta pekmez özellikle aldırdı 22 ekime gelir dedi bebek
Esinserkan 31+6 kilomuz 1910 boyumuz 44cm daha yeni geldim doktordan boyunuz biraz uzun olacak sanırım bende 13kilo aldım 🤷🏻♀️
36 haftalığım sezeryan olacağım için Eylül annesi oluyorum ☺️ 36₺0 da 2900 dü oğlum erkek ve kız fark ediyor kızım bu haftada 2600 dü ben 14 kilo aldım tam 70 kiloyum 🙈
Esinserkan 36.hafta 2680 gr özel bisey yapmadim zaten istahimda hamile kalmadan önceki gibiydi 8 kilo aldım 🤷♀️
31+3 1.800 kg kilomuz boy 44 cm 61 ile hamile kaldim suan 69 kg yum.hazirliklara devam cok.sukur allahim sag dalim kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarimizi🙏🙏🙏
Esinserkan bende Ekim annesi olmayı umuyorum kasıma kalmam inşallah sağlıkla sıhhatle 🙏🌸💜
Esinserkan 33+4 bugün gittik 1950 grammış. Herzamanki gibi besleniyorum bn günlük iki öğün ara öğünlerde kuruyemiş meyve vs.
Esinserkan 35 haftalık olduk geçen hafta çarşamba günü gitmiştim doktora 2.439 kilo, boyu 46 cm demişti ☺ sağlıkla gelsinler inşallah Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin 🤲🤲
- Düzenlendi
Esinserkan 35+5 bebeğim 2900 gr hiç birşey yapmadım ama muzlu milkshake için diyorlar kaşar peyniri bulgur bunlar bebeğe çok kilo aldırırmış
Happy12 31 haftalıkim ben de ekimin kaçına denk geliyor
Ben de ekim annesi görünüp sanırım eylül anesi olacagım. 35+2de bebeğimin kilosu 2850 boyuda 50 cmdi. Bana fazla geldi ama doktor normal dedi bilmiyorum. Ama en cok kilo aldıgı zaman kurban bayramıydı doktor eti iyi yemişsin anlasılan bebek kılo almıs demişti😀
Bende ekim annesiyim 🙋♀️ 35+2 yiz gecen hafta gittigimizde 2450 idi kilosu bende tammm 17 kilo aldimmm bakalim biran once dogsun bebislerimizzz 😊😊😊
Kizlar catlaklar basladimi ben ilk defa bugun fark ettimm alt tarafta baslamis bacaklarim falan hep çatlamıştı ama göbeğimjn alt tarafida catlamaya baslamissss