• [silindi]

Esinserkan 33 haftalık hamileyim şuan 2300 gr kilosu iyi çok şükür Rabbime. Ben de 49 ile hamile kaldım şuan 66 kiloyum😃 kan ilacı ve balık hapı kullanıyorum doktorun verdiği. Onun dışında hergün peynir kaşar süt muz bunları fazla tüketiyorum😊 tahmini doğum tarihimiz 27 Ekim inşallah Kasım’a kalmam 😂
  • [silindi]

Kullanicianne benim göbeğim çatlamadı şükür ama kalçam ve bacak aralarım fena😩😂
    [silindi] benimde bugune kadar heo oyleydi hicc yoktu karnımda ama bugun ilk defa gördüm küçük küçük olmuşşşş
    Esinserkan 35 e girdim bende 🙏🏻 33 hafta da gitmiştim kontrole 44 cm 2160 gr olmuştu. Hafta içi tekrar gidicem inş tontişleşmiştir ❤️🧿🙏🏻🙏🏻
    Kendim 8 kilo aldım bebiste 32+3 te 2100 gr dı sizce nasıl kilosu?
      Esinserkan bende ekim annesiyim suan 34+6 haftam..Kendime 7 kilo almısım..Bebeğimde 2.230 gr olmuş😅 özellikle yiyip ictigim birsey yok süt ve süt urunleri,ceviz ve meyve cok yedim..🤗
        Happy12 bizde o zamanlar gittigimizde 1700 kusurdu bende 82 ile hamile kaldim en son 90 dim yarin gidicem insallah bakalim neler degismis
          Esinserkan 33. Haftadayım bugün kontrolden geldik, 2060 Gr 42 cm canım ekstra yaptığım bir şey yok kahvaltıda haşlanmış yumurta her gün tüketmeye çalışıyorum o kadar 🥰
          Esinserkan 33+3üm ben de. Beslenme i fazla değiştirmedim ama süt içmeye özen gösteriyorum, peynir, ceviz, 2 günde bir yumurta yemeye çalışıyorum (sevmememe rağmen 🙄). En son 31+2de gitmiştim 1750 kg 44 cmdi. 35.haftada gidicem tekrar hem çatı muayenesi olucam o gün. Bakalım prensesim ne zaman gelecek sabırsız bekliyorum :))
          34. Haftada 2.700 gramdi muz kasar peyniri yiyorum sut diyorlar ama onu içmiyorum sevmiyorum sütü onun yerine ayran içiyorum ger fırsatımda
          Benim de 33+2 bugün gittik 1950 gr dedi. Doğumum planlı sezaryen olacak tahmini 18 ekim ☺️