35+3 haftalık nasipse Ekim 12 de 40 hafta doluyor bakalım ne zaman gelecek kızım💖
Esinserkan valla muz kaşar peyniri badem fındık te dediler her zaman alıp yiyemedim yalan yok ayda en fazla 2 3 ama maşallah bebeğimin kilosu 2400 gr 34 +2 günlüğüz 🤗
Esinserkan 10 ekim gorunuyo ama umarim eylul sonlarinda gelir 35+0 da 2700 gr 49 cmdi🙏 cuma tekrar gidicez bakalim kac olmusuz surskli muz süt tuketmeye calisiyorum amabu hafta pek tuketemedim bakalim farkedicekmi
    Rhm_avc hahahahaha🤣🤣 benim de 32+5 te 1966 gramdı bana da gayet iyi dedi bana da az gibi geldi ama doktorlarımız her zaman en iyisini bilir sağlıklı olsunlar kilo önemli değil
      Misskokulumm 31 haftalıkken 1850 gramdı bnce doktor yanlış ölçtü 34 oldum nerdeyse 1900 lerde olması bana biraz tuhaf geldi. Bnm doktorun babası vefat etmiş başkası bakıyordu o gğnlük yerine bilgisayardan pek anlamıyordu ili saat uğraştı. Haftaya bidaha gitcez bakalım. 😊😊
        Yasmin26 ya 😌 biraz fazla almışsın sanki ama olsun dert etme verirsin inşallah, hatta benim gibi balık etliyken hamile kalıp bu kiloyu almadıysan verme bile 😂
        Esinserkan 33+2 deyiz 32. Haftada gittiğimde doktora, 2120 gr dı bebeğimin kilosu. Daha çok protein ağırlıklı besleniyorum
        Esinserkan 33 +2 ama 3 hafta gelisimi önde 37.haftada aliriz dedi doktorum bel kasik agrisi mide bulantisi kasilmayla günü geciriuorum
        Bende 30+0 haftalıkken gittim 1.480 kiloydu🤔 şimdi 32+4 günlügüz 34 gitmeyi düşünüyorum bakalım almışmı
        Esinserkan boy olarak soylemiyolar zaten su kadar diye size verdigi us kagidinda veya sonuc kagidinda fl yazar femur boyu onu 0,7 ile carparsaniz bebisinizin boyunu ogrenirsiniz
          Derya0707 Bana bşraz az gibi geldi bu haftaya göre ama tabi sağlıklı olsunlar da Cumartesi yine gideceğim bakalım ne diyecek. Ben minyonum eşim de çok uzun değil genetiktir belki.