pamuksekerinannesi bende bebek odasına avize sipariş verdim karttan parayı iki kere çektiler ama bir kere aldığıma eminim sonra siteye girdi başkalarınada aynısı olmuştu herkes yazmış sonra arayıp iptal etmelerini söyledim müşteri temsilcisi iptal işlemi gerçekleştireceğini söyle bekledim yok sonra tekrar aradım başka biri çıktı önceki arkadaş hiç birşey yapmamış dedi uzun uğraş sonucu karta parayı geri yatırdılar

cngl Aaaa bize de bide öyle bişey yaparlarsa ciddi anlamda kıyamet koparırım çünkü eşim evde olmaz bende çıkaramam asansör var bi zahmet çıkarsınlar 😡

Aysegull00 Bakalım Eğer 2 martta da sıkıntı çıkarırlarsa iade edicem anneme gitmem lazım zaten son haftalarım evde tek kalıyorum ha geldi ha gelecek diye😞

Canım evidea dan sürekli alişveriş yapiyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım aksine herşey gününden önce geldi ama firma üretmiyor ise onların yapacagı birşey yok sen en iyisi siparişini iptal edip hazır dolap almayı dene

Benim de bir kaç siparişim olmuştu gelene kadar aylar ayları kovaladı geldiğinde de bi halta benzemiyordu. Aklı olan sipariş vermez o siteden

Ebruucum Kesinlikle az bile söylüyorum.. Ben sabırla her söyledikleri tarihi bekledim.. 4 defa tarihi erteleyip sonra da yapacak bişey yok üretici firma göndermemiş diyorsa; üretici firmayı aradığım da da biz bütün ürünleri söylenen tarihte gönderdik son olarak yarın bi sevkiyatımız var şubat ayındaki siparişler için diyorsa ve ocak ayındaki siparişim ortada yoksa ben başka bir şekilde adlandıramıyorum.. İade yapabilecek olması benim mağduriyetimi kandırılmışlığımı boşu boşuna oyalanmışlığımı geçirmeyecek.. Sonuçta ben parasını ödediğim ürünü teslim alamıyorum ve 4 kere tarih ertelenip sonrada iade alalım o zaman diyor.. Böyle pişkin bir firmaya söylemlerim az bile bence..

Kubralpergece Canım tedarikçi firmayı aradım ocak ayındaki siparişler gönderildi şubat ayındaki siparişleri de yarın gönderiyoruz diyor.. İnan görüşebileceğin birinin olması bişeyi değiştirmiyor sorunu kimse çözmüyor.. Hele bir de pişkin pişkin bekliceksiniz yapacak bişey yok demeleri insanı deliye döndürüyor.. Hepsi buradayı bilmiyorum ama bebek için GittiGidiyor’dan bir sürü alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım.. Yazan tarihten hep önce teslimat yapıldı...

gizemgnll Aaaa hemen teslim ediyorsa öyle yapayım GittiGidiyor’dan bende çok memnun kaldım ama mobilya olarak hiç düşünmemiştim bi bakayım çok saol cnm bnm😍💕

MeryemFatih Bide suratına kapatıyorlar sesimi duyabiliyor musunuz diye 🤦🏻‍♀️ Sanırım bi kaç kere daha muhattap olursam sayelerinde Doğum yapıcam😂 Tövbe Yarabbim ya

Gonca0881 Ah zaten nerden bulaştım😞 Seneye evi taşıcaz 1 sene park yatak bide böyle idare edelim odayı şimdiden alıp sök tak mahvetmeyelim dedik ama bin pişman oldum 😞

MdhTpz Bende bi kaç kişiden duymuştum almadan önce memnun kaldım diye.. Ama aldıktan sonra memnun kalmayan daha çok kişi ile karşılaştım.. Biraz da şans işi cnm 😞

Aysealty Bende yazdım en azından birileri görür de teslimat için zamanı dar olan kişiler ona göre karar verir belki 😞

Elifsemih 3.ertelediklerinde eşim iade ediyordu ben etme dedim 🤦🏻‍♀️ Bekleyecek zamanımız kalmadı diye ama sanırım iade etmek daha hayırlı olcak 😞