kubranur58 Şansına öyle olmuş cnm.. Ben üretici firmanın adını öğrenip kendileriyle görüştüm benim ürünüm evideaya gönderilmiş.. Ya onlar siparişi geçmeyi unutmuş ya da başkasına göndermişler başka bir açıklaması yok😞
EVİDEA İNSANLARI KANDIRIYOR VE MAĞDUR EDİYOR!!
ozgeilhan Ah sana da geçmiş olsun cnm.. Ben bide mağazadan sipariş verdim satış danışmanıyla konuştum müşteri hizmetleri diye bir bölüm var oraya gittim konuştum karnım burnumda Doğum yapıcam erteleme olmaz dimi diye erken bile geliyor bu ürünler dediler.. Ama kandırmışlar el birliğiyle beni😞 Bir daha tövbe zatennnnnn asla bişey almam ordan
Albevna_ ikea ne zaman teslim ediyor aslında yakında var ama biz ilk oraya gittik.. Sorduk nerde diye bizi yönlendirdikleri yer defolu ürünlerin olduğu yermiş haliyle beğenmedik.. Başka yokmu dedik yok dediler.. Meğer üst katta varmış😂 Hemen teslim ediyorlar mı cnm?
Ya bunun yeri burasimi . Gebelik sitesi burasi @adm nerelerdesn.kaynana girumce şikayetlerinden sonra bide dolandirilma hikayeleri cikiyo. Gercktn bilgi sahibi olanlarin yazilari gorunmuyo bu sayede..
Bebisaskina Pardon da burası hamileler için bebekler için paylaşım platformu!!! Tabi ki bebeğimiz için alışveriş yaparken bi mağduriyet yaşıyorsak birbirimizle paylaşıcaz ki başkası da bizim gibi sitrese girip sancılanmasın!!! Dedikodu yapmadım ya da cinsellik fantazellerimi paylaşıp gereksiz bir paylaşım yapmadım başkaları gibi!!
- Düzenlendi
pamuksekerinannesi üst kat dediğin yerde beğeniyorsun ürünü sonra o ürünün kodunu alıp aşağıya gidiyosun. Ordan sana tek tek parçaları veriliyor daha doğrusu yine sen gidip her parçayı kendin alıyosun😅 nakliye istersen kasadan geçerken söyleyeceksin ekstra ücret alınıyor. Montaj istersende aynı şekilde. Ama zaten evidea.com'dan gelecek üründe öyle olacak yani sen montaj yapıcaksın o yüzden ikea.dan almak mantıklı. İkea.nın internet sitesinden de beğenip alabilirsin. Ordada kargo ücretsiz olur ama demonte ürün gelir sen kurarsın
Albevna_ Yok montajını yapalım razıyım yeter ki gittiğimizde alabilelim.. Anneme gidicem gidemiyorum evde tek kalıyorum sancımda oluyor ara ara Allah korusun tek kalmamam lazım😞
pamuksekerinannesi canım o zaman sen internetten sipariş ver kapına gelsin. İncele bi ikea.nın web sitesini. Link.te verdim aşağıda ordan bak istediğini seç pişman olmazsın. kaliteli ürünler
https://m.ikea.com.tr/urun-katalogu/ikea-cocuk/dolaplar-ve-sifonyerler/gardiroplar.aspx
Albevna_ Tamam cnm hemen bakıyorum çok saol🤗💕
pamuksekerinannesi hahah sakin olun bir daha alışveriş yapmayalım olsur biter 😂 gerçekten iğrenç bi site
- Düzenlendi
MeryemFatih Doğru söylüyorsunuz 😂Özellikle hamilelerin kullanmaması gereken bir siteymiş bi daha tövbeee😒
pamuksekerinannesi bende sehpa takımı siparis etmistim . nerdeyse 1 ay sonra geldi sanki dersin yurtdisindan geliyor . geldiginde sonta gibi birsey gondermislerdi.. Kendi magazasina gittim sehpalar gayet saglamdi bana niye oyle birsey gonderdiler anlamadim .. Insanlari kandiriyorlar o gunden sonra daha hic siparis vermedim geri gonderdim sehpayida
pamuksekerinannesi ben henüz kurmadım önümüzdeki ay kurcam canım , gitrigidiyorda onay süresi falan da var ya , görümcem ordan alalım dedi ztn onlar aldı beşiği , çarşamba günü sipariş verdik cumartesi günü geldi kargom 😊 inşallah gönlüne göre bulursun canım 😘
pamuksekerinannesi dolandirildm diyosunz ama ben en son ordan sehpa aldm hic oyle bsy yasamadm. Ayrica internet sitesinden de avize aldik. Tarihinde ve kiriksz geldi. Burasi yeri degil @adm nede yazdm zaten.insalar burda saglk acisindan bsina gelenleri yaziyor ogrenmek istio. Boyle sacma seyler degil. Form kurallarini okuyun
Bebisaskina Bence yanlışınız var , insanlar burda birbirine ailevi dertlerini de danışabilir, sağlık da danışabilir, alışveriş de danışabilir. Kız iyilik yapmak istemiş yaşadığı sorunu aktarmış baskası madur olmasın diye, şahsen ben kendi adıma sevindim belki bende ordan alıp madur olacaktıö ama bu postu okuduktan sonra daha da dikkat ederek araştırarak alıcam bazı şeyleri . kendi mağazanız gibi savunmuşsunuz ama burda amaç yardımlaşmak . 😊 bi de bu yönden düşünün
Bebisaskina etiketlerimizde alışveriş de var🙂
pamuksekerinannesi Benimde bir arkadaşım dolap aldı ve 4 ayda geldi kesinlikle doğru evidea’dan şakın bişey almayın