Deletedmom0071 işte bende bundan bahsedyorum ben onun öğrencisi değilim benimde istemem hakkım var azarlmak neymiş
Doktordan azar işittim
- Düzenlendi
Eagle564 aşı bile yaptırmayabilirsiniz isterseniz bunların tamamı TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN VATANDAŞLARINA SUNDUĞU ANAYASAL HAKTIR. Madde 17‼️ Herkes haddini bilecek.
Hilallsen cidden bu kadar acımasız olmayın ya ben şeker hastası olduğum için bu durumun ne kadar tehlikeli olduğunu biliyorum yapmayın bunu kendinize. Zaten toplum olarak en iyisini hep biz biliriz hep birşeylere yorum yaparız. Keşke sağlık eğitim konularında işi uzmanlarına bıraksak.
Deletedmom0045 peki günlük hayatta aldığımız ürünlerin içindeki şeker gerçek şeker mi? Kullanılan beyaz şeker resmen bleach edilmiş yüzde yüz kanserojen şeker. Dışarda yenilen baklava pasta tatlı hepsinin içinde glikoz var. Ha deseniz ben sadece organik işlem görmemiş şeker kullanıyorum, gebelikte çıkan şekerin sadece şeker tüketimi ile ilgisi yok. Hayatında şeker tüketmemiş bir annede bile gebelikte şekeri çıkabiliyor. Glikoz alıp keyifle için kimse demez zaten gebelikte yapılan her şey kar zarar gözetilerek yapılır.
Deletedmom0071 Terbiyeli olmaya davet ederdim ama hiç sanmıyorum bir işe yarayacağını !
Eagle564 Gidip başhekime şikayet etseydiniz keşke o zaman.
Deletedmom0045 siz şimdi burdan yapmayın diye yorum yaparsanız gebelik şekeri olan bir annenin kalkıp eczaneden ölçüm aletlerine para verip açlık tokluk şekeelerini kendisinin takip ediceğini mi sanıyorsunuz? Uygulama bu şekilde yapılıyor. Siz belki bilinçlisiniz kendi takibinizi yapıyorsunuz yapamayacak olanlara bu öneriniz sizcede kötü sonuçlar doğurmaz mı? Benim kaynım şöyledi benim amcam doktordu diyerek insanları mı yönlendireceğiz? Cidden bu forumun eksiklerinden biri bu bu tarz konuların açılmaması gerekiyor. Tahlillerin buraya atılmaması gerekiyor. Maşallah herkes doktor kesiliyor başımıza bu şekilde.
- Düzenlendi
Gizemliince kesinlikle katılıyorum dünya da zaten bunlara inanacak çok insan var ve böyle önemli yerlerde bir sürü anneye ilaç içme aşı yaptırma şeker ölçtürme diye etkileyen insan dolu. Onlar da zaten açıkça diyo herkes zararlı dedi yaptırmadım diye. Bence bu duruma bir el atılmalı kimse kimsenin evladının hayatını etkileyecek konularda sürekli propaganda yapmamalı. Bir kere değil bütün şeker ilaç postlarına girip yaptırmayın, içmeyin diyen insanlar var lütfen bunlar gözetilsin. Bu uygulama insanlara fikir amaçlı ama bence sence demeyip özellikle sadece bu postlara girip etkilenebilir insanları etkileyip gidiyorlar. @adm
@Tamam
@Crescent96
@Tamam
@Crescent96
Eagle564 o halde sağlık bakanlığına şikayet edebilirsiniz. Doktorum tedaviyi reddettiğim için beni azarladı şeklinde çağrı oluşturursanız yardımcı olurlar.. reddetme hakkınız bulunuyor sonuçta. Hem bu şekilde yarın öbürgün allah korusun herhangi bir sorun çıktığında doktorunuzunda sorumluluğu ortadan kalkmış olur..
Muge_Ert ağzına sağlık bakın ben bilmiyordum öğrenmiş oldum😄 istedikleri kadar men etsinler oyunlarını bozacağız ve biz kazanacağız 😄💪🏻🙋🏻♀️
Muge_Ert cidden hiç kendinizi yormayın hanım arkadaş hunharca tüm şeker postlarının altına yapılmaması gerektiğine dair komik bilgiler paylaşıyor. Sanırım tahsilini canan hanımla birlikte tamamladı.
Muge_Ert zaten reddedilmese de sorumluluk almıyolar ki “biz elimizden geleni yaptık” yalanıyla bir ömür geçinip gidiyolar vicdanları bile sızlamıyo. 2 aylık bebek gözlerimin önünde aşı vurulduktan sonra şişerek öldü siz bunun ne demek olduğunu bilemezsiniz inşallah da Rabbim göstermez. Ama emin olun kimse sorumluluk üstlenmedi.
Guguk özellikle bu forumu sadece ilaç karşıtlığı için kullanmak üzere burada olanlar var ve yazdığı 5 yorumdan 4’ü birlerinin kendisine ezberlettiği şeyler. Ve maalesef bu lobi zihniyetli insanlara bir yaptırım gelmiyor. O kadar cüretkarlar ki akıl alır tarafı yok. Sağlık bakanlığı sanırsın biz hamileleri zehirlesin diye doktorları görevlendirmiş gibi konuşuyorlar. Neymiş ilaç lobisi sırf glikoz satıp doktor pay alsın diye bize şeker yükletiyor. Belli ki asıl bir lobi varsa bu ilaç aşı karşıtlarını iyi besliyor. Sağlıksız nesiller yetişebilsin diye ellerinden ne gelirse kullanıyorlar. Vitaminlerde domuz jelatini var diyenler, doktoru glikoz satıcısı diye niteleyenlere sağlık bakanlığını direk suçluyor olduklarını hatta sağlık politikasından sorumlu iktidara kadar dil uzattıklarını hatırlatmak lazım. Zira aynı kişiler sözüm ona vatan sever, en dindar en bilmem ne gibiymiş gibi ahkam kesmekte insanlara sürekli hakaret etmekte beis görmüyor. Ekran görüntüsü aldığım bir kaç kişi var. Üşenmeyip cimer’e göndermeyi planlıyorum. Çünkü ismi anılan bir doktor var. Kendi doktoru olduğunu ve kendisini desteklediğini söylüyorlar. Bu doktorlar sağlık bakanlığına adi glikoz satmakla suçluyorlarsa sağlık bakanlığı bir araştırsın yok bu doktorun hiç haberi yok biri hastanenin adını ve doktoru kullanarak burada istismar peşindeyse bu kişiye had bildirilsin bir zahmet. Bu ne her gün en az 10 şeker aşı vitamin başlığı ve aynı kişinin propagandası dönüp duruyor haftalardır. @adm
Gizemliince kesinlikle haklısınız.. insanları kötü yönde etkilemelerine dayanamıyorum.. ama yapacak birşey yok.. umarım etkiledikleri arkadaşların başlarına kötü şeyler gelmez..