Kuzucum bence gitmeliydin. Hı şöyle söyliyim yaptırmak zorunda değilsin ama doktorun ne derse onu yapmak zorundasın diyebilirim 😃 çünkü onu tercih edip ona güvenip gidiyoruz ve bence kararlarınada saygı duymak zorundayız. Yaptırma dese yaptırmamalı, yaptır derse yaptırmalıyız. Siniri o yüzdendir sanıyorumki ☺️
Doktordan azar işittim
[silindi]
Esesen internetten bile okuduklarını sanmıyorum 😊
Esesen Ay pardon yaa gerçekten. Yanşış etiketledim 🙄😅
Mutluana bide şey demişti bi kere işte doktora bişey sormuş yine ilaçlarla alakalıymış sonra doktorun tezini çürütmüş (!) (kendi hayal dünyası) sonra doktor araştıracakmış, her kontrole gittiğinde soruyormuş doktora ama doktor cevap veremiyormuş 😂😂😂 doktoru da bütün tahsilatını kenara bırakıl 25 yaşında akademisyen (!) birinin söylediğine kulak kabartıp araştıracakmış da bla bla blaaa. Bu özgüveni kim vermiş buna ya böyle. Bide aynı hastanede muhtemelen de aynı doktora muayene oluyoruz görsem tanıyacağımdan %100 eminim umarım görmem diye dua ediyorum 😂
Deletedmom0190 ahahhah😂 var ya kesin doktor he he diyo sen en büyüksün kankaa😂😂ya yani küçük aklıyla kaç yılını buna vermiş insanları alt ettiğini sanması ne komik tezini çürütmüş falan hey allahım ya
Esesen saçmalamayın internette okumuyor (!) İngilizce makaleler okuyor hatta ve hatta Kazakistan’da yaşamış (her postta yazar bunu 😂) Rusça makale bile okuyormuş (bu da her postta yazar), asıl internette araştırma yapanlar bizleriz onun hakkını yemeyin lütfen 😂 ay ifrit oldum ya
Esesen aynen doktorun bi tarafına taktığını (aslında buna çok güzel söylenirdi o laf ama bipli 🤬😁) asla ve kat’a düşünmüyorum ve kesinlikle ya he he diyip geçiştirdiğinden de eminim.
Rapunzel2019 zaten bende benzer tartışmaya girdim daha önce. Kimin eğitimi nedir, ne değildir bilmeden cahillikle suçluyor. Hiç hakaret etmediğim halde bana edepsiz dedi. Bu son yıllarda çok artan bir tutum. Tek doğru kendini sanan her şeye dil uzatabilen, kendi doğrusu inancı dışında her türlü oluşumu hakir gören üstten konuşan insanlar türedi. Ve maalesef kendilerinden zerre şüphe duymuyorlar. Aynı kadın kaz dağları başlığına reisi yıkamayacaksınız tarzı yorum yaptı. O yüzden bende o günden beri özellikle postları takip ettim. Resmen militan gibi her yere aynı şeyi yazıyor. Bir doktoru ve hastaneyi zikredip duruyor. O noktada ekran görüntüsü almaya başladım. Çünkü bu cahilce bir durumun ötesinde. Sen millete ağaçlar kesilmesin diye başlık açıldı diye reisi yıkmaya çalışan suçlu damgası vurup siayaset yapacaksın. Sonra bu ülkedeki sağlık sistemini yıllardır yöneten ekip aynı ekipken buradaki kadınlara ilaç kullanıyor diye cahil diyeceksin. Ankara’da adını anmak istemediğim bir büyük hastaneyi ve bir doktoru da kendine delil sunacaksın. O devlet hastenesindeki doktor aşıya ilaça şekere karşı nasıl olabilir? Bu mümkün değil. Aynı devlete bağlı bizlerin gittiği doktorlar suçluysa devlet vatandaşını zehirliyor diyor aslında kadın ama başka başlıkta reis meis diyerek tam tersi siyaset yapıyor. Cimer kesinlikle her türlü şikayetle ilgileniyor. Muhtemelen kendisi bunu biliyor olmalı ki insanca anlattığımda yada @adm etiketi yaptığımda edepsiz ispiyoncu diye saldırırken anında bize hak verdi. Defalarca burada yazdık bir sürü kişi yazdı admin belli ki bu kadını fikir özgürlüğü diye platformda bu kadar ileri gitmesine mani olmadı yada olamadı bilemiyorum. Bakalım cimer bir hastane ve doktor referansı ile diğer tüm doktorların kadınları zehirlediği savını nasıl değerlendirecek. Yada sağlık bakanlığı gerçekten domuz jelatini mi satıyor halkına buna da bir cevap alır muhtemelen hanımefendi.
Deletedmom0190 😂😂😂 off ya ne kadar da bilgili bir insanmış ki cimer şikayetini duyunca tuzla buz oldu kadıncağız😥😥😂 kesin okuyordur makale hiç sanmıyorum ama😂 doktorun bile tezini çürütüyorsa süper bir şeymiş
Deletedmom0071 artik yazmadan duramadım kusura bakmayın. Glikozdan para kazandıkları için istiyolar filan demissiniz. Benim doktorum ülkemizde derece ile mezun olmus bur perinatolog kendini gerçek anlamda hastalara adamış özelde de değil devlet hastanesinde 11lira muayene ücreti ile her hastasına 45 dk ayıran bir insan. Ve bana şeker yüklemesi konusunda yaptırmak ister misin filan diye fikrimi sormadı yapılacak dedi iyi ki de öyle dedi. Ayrıca piyasada birçok firmanın glikozu var bana gidip özellikle şu firmanınkinden al demedi ben istediğimden aldım ne yani şimdi tüm firmalarla anlaşma mi yaptı doktorum? Gözümün önünde asi yüzünden 2 aylık bebek öldü yazmışsınız. Böyle şeyler olabiliyor doğru ben hemşireyim benim de gözümün önünde ilaç sonrası hasta öldü.bunlar belki 10binde belki 50binde görülen yan etkiler her ilacın bu tarz yan etkileri var o zaman dünyada hicbir ilacı kullanmamamiz lazım vücudumuzun hangi ilaca reaksiyon göstereceğini bilemeyiz ki. Asi yüzünden ne yazık ki bebek ölümü olmus belli ki vücudu reaksiyon göstermiş peki asi olmadığı için mesela menenjitten ölen bebekler ne olacak?onların sayısı aşı olup ölen bebek sayısından kat ve kat fazla değil mi? Olaya tek taraflı bakamayız 10bin kişiye uygulanan bir ilaç 1 veya 2 kişide reaksiyon gösterdiyse bunu zararlı kabul edip kullanımdan kaldırırsak dünyada kullanılacak ilaç kalmaz. Ayrıca glikozun zararının üstünde bu kadsr duruyorsanız anne karninda şeker nedeniyle kalbi duran bebeklerin üzerinde de durun onlardan da bahsedin. 50gram glikoz içtiği için kendisi veya bebeği ölen birini hiç tanımadım ama şekeri fark edilmediği için bebeği ölen çok insan tanıdım. Ayrıca baklava deyip durmuşsunuz sanıyor musunuz ki dışarıda yapılan baklavanın içinde glikoz şurubu yok?
[silindi]
Deletedmom0190 e doktora niye gidiyormuş 2 tane de doğumla alakalı makale okusun tamam
Deletedmom0190 yani ben olsam amaan bu deliyle mi uğraşıcam he canım aaa şuan tezim çürüdü kıız derdim😂
Esesen kocasını düşündüm ve allah sabır versin dedim 😂 neler var neler eşim bana kurban olsun 😂
[silindi] zaten biri onu da söyledi. O kadar çelişkili saçma sapan konuşuyorki doktora sadece ultrasona girmek için gidiyor heralde. Sürekli tıbbı kötülüyor ilaçları kötülüyor şunu bunu kötülüyor, doktorlar para kazanıyor ilaçlardan diye paranoyak olmuş. Ama burda biri ACİL-YARDIM gibi postlar açtığında da doktora gidin diyor 😂 doktor ne yapacak? İlaç yazacak elle tedavi edecek değil ya tövbe allahım. Valla günlerdir kabızım su kuru kayısı bilmem ne kar etmiyor bende lavman aldım kurtuldum tıbbın gözünü seveyim 😂
Eagle564 Cimer e şikayet edin. Hasta haklarınızdan biri de zorla tedavi olmayacağınız. Yani zorunda değilsiniz
Esesen bencede korkup kaçtı. Asla özür dilerim yanlış anlaşıldım diyebilecek kadar Erdemli bi insan değil. Çünkü 1 ay önce de ona kemik atmışım gibi bana sataştı, araştırdım dedim sen internetten okuyorsun ben makale okuyup araştırıyorum dedi bana aptal, ben de bişey demedim beş para etmez birisi için bebeğimi mi üzeyim. Ama nerde bunun yorumunu görsem Allah yukarda herkese azar çekiyor küçümsüyor dedim bu ne ya buna niye kimse dur demiyor dingonun ahırı mı burası. Şimdi de tırstı defoldu gitti.bide ilahiyatçıymış kibir kraliçesi. Kalbin kapkara olmuş senin
[silindi]
Deletedmom0190 ay sus sus şimdi gelir lavman hakkında sana makale yazar 😂😂 bende hemşireyim var böyle tipler üniversite okurken de şey vardı dersten kalıp kalıp hoca bilerek yaptı yaz okulundan para alıyorlar o yüzden bıraktı derlerdi onlar büyüdü doktorlar ilaç firmalarıyla anlaşıyor para kazanıyor bizi kullanıyor diyorlar bu zihniyeti gerçekten anlayamıyorum 🤦🏻♀️
[silindi] hemşire olduğunuzu söylemeyin. Dün biri hemşireyim diyince hemşireyseniz size hiç güvenmem okuduğum makalelere güvenirim demişti. Aman diyim mesleğinize laf yersiniz 😂
[silindi]
Deletedmom0190 kadın doktorlara savaş açmış hemşireye tabiki hiç güvenmez 😂 bunun normal adı neydi acaba belki denk gelmişimdir şimdi hesabı siliniyor heralde deletedmom yazmış