Guguk valla sabahta yazmıstım burda bıtane bayan vardı ısmını degıstı sonra 😂 ona yegenım rota aşısı olmadı dıye vırus kaptı azdaha yogun bakıma alıyolardı aşı onemlı dedım.bana rota vırusu aşısından olmaz asla dedı 😂😂 yahu oldu işte.ımkansız dedı 😂 bosverın onlar google amcaya sorsunlar.sırf bunlar yuzunden cocuguma butun aşıları yaptırıcam.aynı okula falan denk gelırler mazallah 🙄😌
Doktordan azar işittim
online_mom seni beni her şeyi geç rota virüsünün nerden nasıl kime niye olacağını da iyi bildiğini sanıyor maşallah hepsi aynı koloniden sanki 😂 olmaz diyo. O olmaz diyorsa olmaz çünkü o ordinaryüs
- Düzenlendi
online_mom bunların zekası aynı şeye benziyor bak anlatayım 😂 bizim bi komşu var evini kapısını açsın apartmana küf kokusu yayılır ama apartman boşluğundaki camı günlük siler yıkar niye diye sorduk çocukları mikrop kaparmış o camdan kız dedim cam senin çocuklarından mikrop kapar asıl 😂😂😂 bunlarda aynı öyle sana bana çatır çatırr laf verir ama en ufak şeyde hop doktor amcalara 😂 hani omlar anlaşmalıydı yalanınızı seveyim 😂😂😂 bizim komşu da dışarıya titiz havası veriyor evi 💩 götürüyor 😂😂🙈
Guguk evet olamaz.cumhurbaşkanlığına yazı yazıcam doktorlardan uzmanlık alanlarını cıkarsınlar bunlara versınler 😂 sonucta doktorlardan daha uzmanlar 😂🤦🏻♀️ Evde dogur desen korkar doktora guvenır. Ben baklava yıyıp doktora gıtsem.doktor benı psıkologa yonlendırır önce😂 bunları bıde dınlıyolar 😂😂
BsraAlsn valla bu gözler burda ani ölüm çocuklarının tamamı aşı yuzunden öldü yazısı gördü.bı doktor sölemıs ısmını unuttum 😂bir doktor sölemiş ama diğer doktorların önemı yok 😂😂
- Düzenlendi
online_mom baklava yiyince şeker ölçülüyorsa onlara göre mercekle de göbekten içeriyi görsün bunlar 😂 sırf onu içindeki şeker oranı eşit diye söylüyorlar ama illa hepsi baklava yesek olmaz mı diyo. He olur nasıl alırsın akşamdan doktor paket yaptırsın getirsin.
online_mom valla benim doktorum psikologla falan uğraşmaz bozar hipokratı ultrasonla döver 🙈🙈
- Düzenlendi
online_mom bi doktor onu diyo ama diğer tüm doktorlar yaptırmayan ölür diyo bu gidiyor birini seçiyor çünkü o da Nadide’de bi çiçek kendi gibi
Deletedmom0071 peki aklınızın bi köşesinden geçti mi acaba her baklavanın şeker oranı aynı değildir ve testlerde bir sıtandart olmalıdır bu yüzden olabilir mi ama sizin gibilere anlatmak ne mümkün deveye Hendek atlat daha kolay😏
Guguk ben baklava sevmem.meyva suyu içsek oluyomu onun içindede şeker var 😂😂
online_mom neli
İstersin ona bağlı😂
İstersin ona bağlı😂
online_mom ben de bal yiyip geleyim😂 simoş sende özenle kendi ellerimle yaptığım incir reçelinden ye çok şeker koydum 😂😂😂😂😂
Guguk vişne olur 😂 hem demır ılacı içmem doktor prım almasın.kanda yapar.bı taşla iki kuş 😂😂
online_mom üzüm suyu iç üzüm 😂 hem kan hem şeker double etki 😂😂😂