NaileK bi kaç çevremde yükleme yapıldıktan sonra suyunda fazlalık oluşumu oldu ve şimdi karnından kadının su alıp teste gönderildi uğraşıyolar herşey yolunda giderken tersine döndü inanın kokrtm
    Eagle564 bence bir daha o doktora gitme değiştir doktoru,ne demek azarlayacak hamile bir Kadını daha neler, hatta senin yerinde olsam şikayet ederim. İster yariptırırım ister yaptırmam benim kararım ve asla kim olursa olsun beni ilgilendiren bir şeyde benim kendi verdiğim karardan ötürü beni azarlayamaz.
      Doktorunuz sizin en iyi takipçiniz.. ki şeker hastalığının hamilelikte ciddi riski var.. Araştırıp gitseydin bu sebeplerden dolayı yaptırmak istemiyorum diye anlayışla karşılayacağını ve mantıklı açıklamasını yapacağına inanıyorum. Çünkü artık o kadar at gözlüğü ile bakıyoruz ki bu şeker yüklemesi aşı vs.. doktorlarda maalesef sinirleniyorlar.. Çünkü haklılar bu uygulamaların sağlanması için ordalar. Yarın öbürgün allah korusun bebeğinde bir problem çıktığında gidip onun kapısını çalacaksınız siz bize neden bunu söylemediniz diye.. lütfen doktorlarınızın dediklerine uyun,eğer güvenmiyordanızda gitmeyin arkadaşlar doktora..
        Deletedmom0045 işte bende onu düşündm bana şekerin var dese nolcak zaten açlık toklum şekerm düşük çıktı sağlık ocağında bakılmıştı
          Eagle564 neden yaptırmadınız peki çok önemli bir test bazı doktorlar öyle canım he de geç yada sende aynı şekilde karşılık ver 😂 bağırmaya hakkı yok hiç birşekilde güzelce anlatması lazım yani
          Eagle564 canım bu şeker yüklemesiyle alakalı olduğunu ona kim söylemiş doktor mu ben okadar çok araştırdık ki iki dilim baklava ye yani aynı ne alaka
            Eagle564 canım benim doktorum yaptırma taraftarı değildi bazıları kendini riske sokmak istemeyip herşeyi yapıyor
            Eagle564 yani Türkiyede genelde doktorlar hastaya bırakıyor ttercihi ama yurtdışında mesela yapmak zorunluymuş yapmazsan sorun çıkarıyorlarmış. Yani bazı doktorlar o mantıkla azarlıyor olabilir
            O glikoz 7 lira galiba. Günde bir hastanede 100 kişi satın alsa 700 lira yapıyor. Ayda 15.400 lira (hafta sonlarını çıkarttık). Her şehirde kaç sağlık ocağı kaç hastane var. Ülke bazına vuralım of off. Maşallah baklava işine değil de bu işe girsek köşeyi döneriz. İnsanların sağlıklarının da canı cehenneme ne de olsa bize dokunmayan yılan bin yaşar. En adi en pis glikozu verelim biz kazanalım nasılsa doktorlar öneriyor kimse sorgulamıyor. 😄
            BuluttSecil ben yaptırmadım iki bebeğimdede. Hemde doktorum kesinlikle istemediğini belirtti. Bi kaç arkadaşımda aynı doktora gitti onlarada kesinlikle yaptırmayın demiş. Her doktor bir değil. Benim gittiğim doktor Amerika’da okumuş ve orda görev yapıp ülkesine gelmiş bi doktor. Bilgisine ve tecrübesine gerçekten güveniyorum. Ve şeker hastası bi çocuğum olmadı
              Bahar_trky yani bende normalde tamam sen bilirsn demesni beklerdm ama o kdr azarlaması şaşırttı