Mel123 ay allah razı olsun sizden ya ne güzel insanlarsınız siz ewt gittiğim doktor özel değildi her muayene de bebeğin iyi diyip gönderiyordu yani özel hst doktorlar daha ilgili oluyorlar e bu kadında böyle saçmalayınca dedim aklım kalmasın birde sizlere sorayım
Ya lütfen tuhafınıza gitmesin
Helin2727 sız buna inandınız mi yapmayın yahu kadın resmen saçmalamış başka birşey değil yani son güne kadar ilişkiye girdim olsa bana olurdu dokunarak nasıl anlıyormuş hiç güleceğim yoktu 🤣🤣🤣
aslimutlu1 çok şeyler göreceksin burda bacım 🙈🙈🙈 sen en iyisi görmemezlikten gel🙈🙈🙈
Melektrk evet canım benim bebişim yaklaşık 2 aydır böyle ve git gide belim kopacak kadar ağrılarım oluyordu sonra düşünüp kayinvalideme danıştım işte sonuç bu😄
Aynur63 buda bir ilk olsa gerek😄
Helin2727 kayinvalidenin seni götürdüğü kisi ebeyse eger eliyle bebegin nerede oldugunu anlayabilir,gobek baginin nerde oldugunu soyleyebilir ama gramini falan bilemez.. sadece buyuklugunden asagi yukari kac gramdir onu söyleyebilir. Ben yurtdışında yasiyorum bizim burda ebeler elleriyle bakiyorlar karnimizi kontrol ediyorlar ben 38. Haftama giriyorum su ana kadar sadece 3 kere ultrasona girdim
Ay bide tihafiniza gitmesin diyorsun. Sen ana oluyorsun be ana. Böyle cahilce seyleri dinlemeyi bırak buraya gelmis soruyorsun o bebekcigide inşallah böyle şeylerle buyutmezsin zira çok yazık!
DnzNhr yok valla şaka değil😄😄🙈
AkileUqur 😁 görüyorum ki güleyim , arkadasın yazısına gülüyorum kendisine asla . Hamilelik herseyi düşündürüyormuş bunu anlıyorum 😁
Helin2727 kaynanada saçmalamış kadın da. Dokunularak bebeğe mi bakılır ayrıca zaten normal olarak bebeğiniz artık aşağıya inmeye başladı ilişkiyle bebek aşağıya inmez 😂
Helin2727 ciddi bir soru mu bu gercekten😳 doktora gitmelisiniz tabiki. Bu tarz hurafelere gerek tok, doktor her kontrolde boy kilo genel durumu soyluyor zaten