Deletedmom0034 böyle oluyosa boşa para yatırmayalım hastanelere di mi😁
Ya lütfen tuhafınıza gitmesin
Helin2727 doktora gitmek cok mu zor ki anlamyrm hangi devirde yasıyoruz
Helin2727 yanlış anlama da bende anlatayım sen düşün taşın karar ver.
Kayınvalidemi severim,pimpiriklidir çok karışır ama laf sokması eşimi fitnelemesi birinin yanında ezmesi filan yok.Eşimde söylemişt hatta nişanlıyken annem böyledir he de geç diye 😂
32-33 haftalık hamileyken karnım hafif aşağıdaydı.Bebeğimin kilosu ultrasonda ilerde gözüküyordu hatta şekerim var mı yok mu diye kontrol edilirdi hep. Bi gün kayınvalideme gittim işte arkadaşları gelmiş,gebeyim hediye vercekler filan.Tuvalete gittim geldim.Kayınvalidemin bir arkadaşı mutfakta kayınvalidemin yanında dedi, “kızım yanlış anlama ama karnın aşağı gelmiş eşin sana artık yanaşmasın yüklüsün sana da yazık” filan dedi.
Not: serklajlıydım 21.haftadan beri.Yani rahim ağzında dikiş vardı erkenden açılmam olmuştu.Doğum olmasın diye yapılmıştı.Öncesindeki haftalarda da çeşitli sebeplerden yani haliyle gebelikte eşimle hiç öyle bir durum olmamıştı.
Yani mesele şuydu, kendi söyleyemiyor başkasına söyletiyor.Bir halt bildikleri de yok,anca insanı korkutmaya çalışıyorlar.
En güzeli “sizi ilgilendirmez” demek 😉
Kayınvalidemi severim,pimpiriklidir çok karışır ama laf sokması eşimi fitnelemesi birinin yanında ezmesi filan yok.Eşimde söylemişt hatta nişanlıyken annem böyledir he de geç diye 😂
32-33 haftalık hamileyken karnım hafif aşağıdaydı.Bebeğimin kilosu ultrasonda ilerde gözüküyordu hatta şekerim var mı yok mu diye kontrol edilirdi hep. Bi gün kayınvalideme gittim işte arkadaşları gelmiş,gebeyim hediye vercekler filan.Tuvalete gittim geldim.Kayınvalidemin bir arkadaşı mutfakta kayınvalidemin yanında dedi, “kızım yanlış anlama ama karnın aşağı gelmiş eşin sana artık yanaşmasın yüklüsün sana da yazık” filan dedi.
Not: serklajlıydım 21.haftadan beri.Yani rahim ağzında dikiş vardı erkenden açılmam olmuştu.Doğum olmasın diye yapılmıştı.Öncesindeki haftalarda da çeşitli sebeplerden yani haliyle gebelikte eşimle hiç öyle bir durum olmamıştı.
Yani mesele şuydu, kendi söyleyemiyor başkasına söyletiyor.Bir halt bildikleri de yok,anca insanı korkutmaya çalışıyorlar.
En güzeli “sizi ilgilendirmez” demek 😉
Helin2727 böyle şeylere inanma lütfen kendini de bu tarz kadınlara muayene ettirme. Ben 25.haftamdan beri bebegimi asağida hissediyorum 37.haftadayım hala aşağıda bunun ilişkiyle alakası yok. Ayrica bebegimin gelişiminde bir sorunda yok. Doktora git lütfen
Şimdi git ve kaynanana deki doktora gittim herşey çok normal hatta doğumun kolay olması için sık sık ilişki tavsiye etti de😂😂 yığılıp kalsın bi yere 😁
Helin2727 saka mi yapiyosun yaa
Helin2727 kuzum kadın doğum doktorları bilir bunları Sen doktora git
Elisasara yok ablacım ben doktora gittim bebeğim hep aşağıda felan oynuyor kaymış olmasın dedim doktor güldü espiri yaptı kayıp nereye gidicek felan dedi
pelin_87 doktora gittim kilosu 1.100 gr dedi 1 hafta önce geliş mi gayet güzel dedi
Denotemo doktora gittim kilosu 1.100 gr dedi 1 hafta önce geliş mi gayet güzel dedi
Denotemo olur😄😄😄
Deletedmom00170 doktora gittim kilosu 1.100 gr dedi 1 hafta önce geliş mi gayet güzel dedi
Mel123 allah razı olsun canım benimm ♥️♥️🤩