• Gebelik
  • Ya lütfen tuhafınıza gitmesin

Helin2727 yanlış anlama da bende anlatayım sen düşün taşın karar ver.
Kayınvalidemi severim,pimpiriklidir çok karışır ama laf sokması eşimi fitnelemesi birinin yanında ezmesi filan yok.Eşimde söylemişt hatta nişanlıyken annem böyledir he de geç diye 😂
32-33 haftalık hamileyken karnım hafif aşağıdaydı.Bebeğimin kilosu ultrasonda ilerde gözüküyordu hatta şekerim var mı yok mu diye kontrol edilirdi hep. Bi gün kayınvalideme gittim işte arkadaşları gelmiş,gebeyim hediye vercekler filan.Tuvalete gittim geldim.Kayınvalidemin bir arkadaşı mutfakta kayınvalidemin yanında dedi, “kızım yanlış anlama ama karnın aşağı gelmiş eşin sana artık yanaşmasın yüklüsün sana da yazık” filan dedi.
Not: serklajlıydım 21.haftadan beri.Yani rahim ağzında dikiş vardı erkenden açılmam olmuştu.Doğum olmasın diye yapılmıştı.Öncesindeki haftalarda da çeşitli sebeplerden yani haliyle gebelikte eşimle hiç öyle bir durum olmamıştı.
Yani mesele şuydu, kendi söyleyemiyor başkasına söyletiyor.Bir halt bildikleri de yok,anca insanı korkutmaya çalışıyorlar.
En güzeli “sizi ilgilendirmez” demek 😉
    Helin2727 böyle şeylere inanma lütfen kendini de bu tarz kadınlara muayene ettirme. Ben 25.haftamdan beri bebegimi asağida hissediyorum 37.haftadayım hala aşağıda bunun ilişkiyle alakası yok. Ayrica bebegimin gelişiminde bir sorunda yok. Doktora git lütfen
      Helin2727 e neden bukdr süredir doktora gitmiyor sun canm ayrica ilişkiden asagi mi düşer miş
      Şimdi git ve kaynanana deki doktora gittim herşey çok normal hatta doğumun kolay olması için sık sık ilişki tavsiye etti de😂😂 yığılıp kalsın bi yere 😁
        Zeyk ama.napiyim bende öyle hissediyorum😅😅😅😅
        Helin2727 gerçekten bu şaka olmalı bi doktora gitmek yerine tanıdığa gitmek nedir 2 aydır bu durumdasın peki hiç kontrole gitmedin mi
        Helin2727 😃😂😂😂 komik olma ya sen doktora gitmiyor Musun, doktorun ne dedi en son kontrolünde sana sorun var mıydı
          Helin2727 sizdende yok kötü şeylere kulak asmayın bebeğiniz emin olun iyidir allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
            Elisasara yok ablacım ben doktora gittim bebeğim hep aşağıda felan oynuyor kaymış olmasın dedim doktor güldü espiri yaptı kayıp nereye gidicek felan dedi
            Helin2727 ya ultrason bile tahmini verilere dayanıyor kadının eli cin sanırım🤣🤮tövbe tövbee, doktora gitmiyor musunuz?
              pelin_87 doktora gittim kilosu 1.100 gr dedi 1 hafta önce geliş mi gayet güzel dedi
                Helin2727 bebeği kayan diye bir şey yok o kadında tam bir üçkağıtcı dolandırıcı. Tekrar gidip yüzüne tükür
                  Denotemo doktora gittim kilosu 1.100 gr dedi 1 hafta önce geliş mi gayet güzel dedi