Seymk ya çok haklısınız manyak kadın bugün okadar canım sıkıldı ki psikolojim bozuldu inanimi inanmimi diye
Ya lütfen tuhafınıza gitmesin
Helin2727 tuhaf olduğunun sende farkındasın ki tuhafınıza gitmesin yazmışsın. Doktorun suyumu çıktı. Bence kaynananız eşinizle ilişkiye giremeyin diye sizi yemiş olabilir😂😂
siineem doktora gittim kilosu her şeyi normal dedi bu kadın aklımı karıştırdı doktorlar bebeğin eşiyle kendı kilosuna beraber bakıyor dedi
@Dem
Demirleblebi irleblebi#5793271 😄😄😄allah hepinizden razı olsun ya vallah içimi okadar rahatlatinz ki anlatamm
Demirleblebi irleblebi#5793271 😄😄😄allah hepinizden razı olsun ya vallah içimi okadar rahatlatinz ki anlatamm
Bsyldrmdlk allah sağlıkla kucağına almayida nasip etsin inş canm
Yıl olmuş 2019 Allahım kulaklarım kanadı şu soruya. Bilim,tıp,teknolojik cihazlar boşuna var . Okuyun arkadaşım okuyun. Gazete bulsanız okuyun
Zeyk 😄😄😄bende
Helin2727 benim bebeğin tekmeleri bende hep aşağıda hissettim hatta şuan 33 haftalık olmama rağmen yine çok hissetmiyorum çünkü benim plesantam yani bebeğin eşi ön tarafta bu da bebeğin hareketlerini fazla hissetmeme sebep oluyor artı bebeğimin ters olması kafasının yukarda ayaklarının aşağıda olmasından dolayı bu tür hareketleri bende hissediyorum bunun ilişkiyle alakası Yok inanın düzgün bi doktora gidin kendinizi iyi hissetmiyorsanız yinede ama Emin’im bebeğiniz sağlıklı çok geçmiş olsun şimdiden
BuluttSecil ya ne bilim arkadaşım gidelim diyince bende merak ettim ve bu sonuçla karşılaştım 😄
Helin2727 canım öncelikle bir karına ellemeyle kimse bilemez bebeğin kilosunu lütfen artık bu tip insanlara inanmayın ikinciside ben de 27 haftalık hamileyim bazen karnımın üstünde bazen karnımda bazense aşağıda oluyor tekmeler ama genelde aşağıda buda bebeğin pozisyonu ile ilgili bir durum benimkinin ayakları hep aşağıda çünkü
AkileUqur saha neler görücezzz anacım 😁😁😁
Mel123 ay allah razı olsun sizden ya ne güzel insanlarsınız siz ewt gittiğim doktor özel değildi her muayene de bebeğin iyi diyip gönderiyordu yani özel hst doktorlar daha ilgili oluyorlar e bu kadında böyle saçmalayınca dedim aklım kalmasın birde sizlere sorayım
Helin2727 sız buna inandınız mi yapmayın yahu kadın resmen saçmalamış başka birşey değil yani son güne kadar ilişkiye girdim olsa bana olurdu dokunarak nasıl anlıyormuş hiç güleceğim yoktu 🤣🤣🤣
aslimutlu1 çok şeyler göreceksin burda bacım 🙈🙈🙈 sen en iyisi görmemezlikten gel🙈🙈🙈
Melektrk evet canım benim bebişim yaklaşık 2 aydır böyle ve git gide belim kopacak kadar ağrılarım oluyordu sonra düşünüp kayinvalideme danıştım işte sonuç bu😄
Aynur63 buda bir ilk olsa gerek😄