• Gebelik
  • Ya lütfen tuhafınıza gitmesin

Helin2727 sakın bende kaldırttım deme canım normalde çocuk olmadan önce rahim kaymışsa çekilir çocuk olsun diye hatta nice kadınlar hamile olduklarını bilmeden gidyorlar allah korusun bişey olmasın
    Helin2727 29 haftalık bebeği zaten aşağıda hissedersin bu gayet normal birşey ve 20li haftalarda zaten yavaşlar bebek hiç mi okumuyorsunuz yada doktora sormuyorsunuz devir olmuş bilmem kaç sadece karnına dokunarak nasıl anlamış bu durum aynı benim halama benzedi benim halam da in cin görürüm der kapısında millet kuyruk olurdu psikolog bile vardı Birgün amcam böbrek taşlarımı bi küçültsen dedi ermiş gibi otururdu kadın bir su hazırladı bununla banyo yap dedi amcam yaptı birden hastanelik oldu olan taş küçülüceğine büyümüş 😂😂😂 bacı ağzıma ettin bacııı diye bağırıyordu en son 😂😂😂 inanma böyle şeylere bak o halamız hacca gidiyordu rabbim nasip etmedi yolunda öldü günah böyle şeyler
    Helin2727 bu ağrıların hepsini herkes yaşıyor ah birde beni görsen eve süpürge tutsam kuyruk sokumumfa bir ağrı kitlenip kalıyorum iş yapamıyorum benimde sırt ağrım çok elimde ve ayağımda uyuşmalar var parmaklarımda da güç kaybı var ama bunun bebeğin aşağıya tekme atmasıyla bir ilgisi yok benimki de nerden isterse atıyor korkma lütfen yaşlılara da inanmam doktora danış
      Helin2727 canım bende o haftalarda hep tekmelerini kasıklarımda hissederdim çünkü tersti doğum pozisyonunda değildi şuan doğum pozisyonunda mesela karnımın üstünde hissediyoeum artık tekmelerini başı aşağıda 😊sen doktorundan başka kimseye inanma ve böyle durumlarda mutlaka doktoruna danış böyle şarlatanlara fırsat vermeyin
      Helin2727 aynısını ben yaşadım o haftalarda bebegimin hareketlerini kasiklarimda hissettim bebegim çok ama çok az zayf olduğunu söledi doktor doktora görün bence
      Helin2727 eğer bu kadın eskiden ebelik yapmış ise doğru tahmin etmiştir. Geçen yıl arkadaşım yaşlı bir ebe ile tanışmıştı karnından ölçtü ve 4 kiloya yakın dedi bebek 4 kilo doğdu bunun kadın doğumcu olma ile ilgisi yok bu bir tecrübedir... kimse demesin yıl olmuş 2019 yıl 2030 da olsa bazı insanların tecrübesi varsa vardır...
      Helin2727 inanma böyle seylere. Sen detaylı ultrason a girdin , her ay mutlaka bir kez rutin doktor kontrolün de olmalı. Doktor bu zaman kdr byle birsey olsa mutlaka görür ve söylerdi. Cocuğun bnce sağlıklı endişe etme 🙏🏻🙏🏻 Ama sen bir sonraki doktor randevunda , duyduğun endişei dile getir. 👶🏻
      Helin2727 Helin2727 iyi misiniz siz kadının eli ultrason cihazı mı ????? Bebek bu benim de bir gün çok hareketli bir gün çok hareketsiz yani omunda huyu suyu var her günü her gününü tutmuyor doktora gitseydin yada sağlık ocağından kalp atışlarını dinleseydin kendini ne için üzüyorsun bak 🤦🏻‍♀️
      Helin2727 Siz doktra gitmiyormusunuz ? Kaç gram oldugunu doktor söyler , hacı hoca , ve kocakarılar değil. Hangi devirdeyiz. Nasıl inanıyorsunuz bunlara Pess.
      Helin2727 😂😂🤣keşke doktor olsaymış kuzum 29 haftamda post açtım burda bebeğim hiç oynamıyor diye yok denecek kadar azdı hareketleri ve herkes normal dedi doktorda normal dedi o ara bebekler uyurmuş 31 haftada kıpır kıpır olmaya başladı şimdi 36 haftalığız halen çok bir oynamıyır kızım yerleride daraldığı için hareketleride azalıyor
      Helin2727 benim bebeğim ya sağda ya solda ya mide Altında yada aşağıda oluyor alakasız doktorunuza gidin öyle insanların söylediklerine itimat etmeyin 29 haftalık bebek 1400-1700 civarında olur tahmini
        Helin2727 🤣🤣🤣 o zaman benım bebegım gırtlagımda bastan berı ılıskı yasak gobektende yukarı cıkmıstır hay allahım tovbe estrafrullah kayınvalıdenız cahıl anladık sız neden gıdıyorsunuz hattı merak ettın gıt eglen dalga gec bunu neden kafana takıyorsun?? Deseydın ya teyzee benım bebegım gogus bolgemde hele bak ellle 🤣🤣
        Helin2727 ben görümcem için bi kadının yanına gittik 4 yıldır bebeği olmuyodu ama bi çocuğuda vardı ben gebeydim o sıra yol gittiğimiz için hemen selam verip lavaboyu sormak zorunda kalmıştım kadın sadece 5-10 saniyede beni görmüş bebeğim için ben lavabodayken takır takır şeyler söylemşti. Ben odaya girince görümcem gülmeye başladı şaşırmıştı oda karnıma bakıyodu ve yolda bir doktora gittik doktor o kadın ne dediyse aynısını söyledi ama istanbula gelip kendi doktoruma gidince bana hiç söylemedi onların dediklerini fakat kadının ve yoldaki doktorun dedikleri birebir çıktı herşeyi ve ayrıcada ben kadına giderken yol boyu acı çektim sağ tarafım kaburgamda acı vardı kadın bebeğin sıkıştığını bi bakışta söyledi yavaşça uzatıp karnımı okşadı ve sanki aylardır alamadığım mefesi almış gbii oldum ağrıyla gitiğim yoldan güle oynaya döndüm o zamandan beri ben bazen kadınlarında bişiler bildiğini düşünüyorum tabi genel demiyorum doktoruna git bi göster bence bakalım kadının dediklerini mi dicek o zaman anlarsın
          beyazguvercinim33 29 haftalık bebek 1400-1900 civarı olanlar kilolu diye geçiyo biliyorum ben şuan 27 haftalığım 1.040 bebeğim ne kilolu ne az 29 olduğunda bence 1400 anca ya olur ya olmaz tabiki olsa güzel olur