• Gebelik
  • Ya lütfen tuhafınıza gitmesin

Helin2727 tıp literatüründe büyük gelişme 🙄🥴🥴🥴🥴 maşallah kadin.USG de bakmadan Gr ölcuyor... Kafasının falan nerde olduğunu da söyledi mi bari.🤯 Kadın dogumcular boşuna 6 yıl okumasın. Eee bunun uzmanlığı operatörlüğü de var. Etti 8-10 yıl.
    Helin2727 kayınvaliden oğluyla ilişkiye girme diye özellikle ayarlamış olmasın kadını 🤪 şaka bi yana yıl olmuş 2019 inanmayın böyle şeylere bu haftalarda çoğu kişi hareketlerin azaldığını yazıyordu, yine de doktora gidip görüntülü bi sonuç almanız psikolojik olarak da daha sağlıklı olacaktır.
      Ya bu ne allah aşkınıza gercekten gerçekmisiniz acaba
      Helin2727 niyeyse 7 aydır hamileyim 7 aydır ilişkiye giriyorum ama bebeğim gayet iyi gelişiyo😂😂😂 allah aşkına bide kayınvalidenin aklına uyup gittin bide kadının dediğine inanıp stres mi yaptın yapma gülüm yapma doktorunu dinle 😃
        Sagliginda bir sorun olmadigi surece iliski hic bir zaman bebege Zararr vermez. Taki en son ayda dogumun erken olmasina yardimci olur. Abla tam bir dahi olsa gerek, eliyle bebegin kilosunu soylemesi felan. Senin yerinde olsam direk doktorumla konusurdum ve ultrasound’ icin randevu alirdim, boyuna kilosuna bakardim
        defne55 🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂