• Gebelik
  • Ya lütfen tuhafınıza gitmesin

Helin2727 ne yapmalıyım mı? Doktora git ve ona sor bebeğinde bi anormallik var mı o söylesin
Helin2727 Doktora gitmiyomusun canım sen. 28. Haftada kaç gramdı bilmiyomusun. Gidip de öyle şeylere inanma yani 😏
AkileUqur 😁 görüyorum ki güleyim , arkadasın yazısına gülüyorum kendisine asla . Hamilelik herseyi düşündürüyormuş bunu anlıyorum 😁
Helin2727 kaynanada saçmalamış kadın da. Dokunularak bebeğe mi bakılır ayrıca zaten normal olarak bebeğiniz artık aşağıya inmeye başladı ilişkiyle bebek aşağıya inmez 😂
Helin2727 ciddi bir soru mu bu gercekten😳 doktora gitmelisiniz tabiki. Bu tarz hurafelere gerek tok, doktor her kontrolde boy kilo genel durumu soyluyor zaten
Helin2727 canım biz burda doktorların söylediklerini tartışıyoruz sen ise ne söylüyorsun. Allah bilir bebeğin ne durumda olduğunu kendine boşu boşuna stres yapıyorsun durumun yoksa doktora gitmeye Allah’a sığın bol bol dua et
Helin2727 canım kendine gel bebeğin hareketleri yavaşladığı için doktora gittin mi? 🤦🏻‍♀️ Kalk git doktora inanma böyle şeylere
Helin2727 kaynanan dedi ve sende gittin öyle mi hadi gittin bide söylediklerine inandın , dokunmayla mı anladı bunu lütfen böyle şeylere itibar etmeyin
@Helin2727 Helincim bu süreçte bebeğin kilosunuda gelişiminide takip eden doktorlar yeri geliyor yetersiz kalıp gelişimi için testler düzenleyip ayrıntılı ultrasonlara yönlendiriyorlar yanş 6 senesini Tıpa harcayıp üstüne uzmanlık eğitimi alıp sınavı kazanıp Uzman Doçent hatta Prof olan hocalarımızdan bahsediyorum, senelerce tezler hazırlayıp makaleler yazıp senelerce staj görmüş hocalarımız yetersiz kalıp testlere ayrıntılıya hatta başka doktorların desteğine başvuruyor, ama siz saçma sapan bi kadının söylemiyle canınızı sıkıyorsunuz lütfen hem bebeğinize hem kendinize bunu yapmaya hakkınız yok. Bi çok postta yazdığınız şikayete denk geliyorum zaten, he tatmin olmuyorsanız doktora gidin lütfen DOKTORA!
    Helin2727 keske doktora gitseydin kaynanana diyeceğine hiç aklın karışmazdı inanmayın milletin lafına lütfen..
    fadimeozbas teşekkür ederim canım zahmet edip okadar yazmışsınız hakkınızı helal edin ya bende bi o pskoljiyle aklım karıştı bana destek olsa olsa siz olursunuz diye düşündüm ve sağolsun arkadaşlar içimi okadar rahtlati ki hepsi yalan dolan bilmiyorum yani inan bi an korktum ki benim iki tane düşüğüm de oldu bu kadinda bebegin bogulacakti felan deyince yani korkmamak elimde değil di inanmadım ama aklım çok karıştı gerçekten bide kadıni da hep adını duyuyordum gidelim diyince bisey demedim gittim ve sonuç bildiğin kurgu 😄😄😄
    Helin2727 sakın bende kaldırttım deme canım normalde çocuk olmadan önce rahim kaymışsa çekilir çocuk olsun diye hatta nice kadınlar hamile olduklarını bilmeden gidyorlar allah korusun bişey olmasın
      Helin2727 29 haftalık bebeği zaten aşağıda hissedersin bu gayet normal birşey ve 20li haftalarda zaten yavaşlar bebek hiç mi okumuyorsunuz yada doktora sormuyorsunuz devir olmuş bilmem kaç sadece karnına dokunarak nasıl anlamış bu durum aynı benim halama benzedi benim halam da in cin görürüm der kapısında millet kuyruk olurdu psikolog bile vardı Birgün amcam böbrek taşlarımı bi küçültsen dedi ermiş gibi otururdu kadın bir su hazırladı bununla banyo yap dedi amcam yaptı birden hastanelik oldu olan taş küçülüceğine büyümüş 😂😂😂 bacı ağzıma ettin bacııı diye bağırıyordu en son 😂😂😂 inanma böyle şeylere bak o halamız hacca gidiyordu rabbim nasip etmedi yolunda öldü günah böyle şeyler
      Helin2727 bu ağrıların hepsini herkes yaşıyor ah birde beni görsen eve süpürge tutsam kuyruk sokumumfa bir ağrı kitlenip kalıyorum iş yapamıyorum benimde sırt ağrım çok elimde ve ayağımda uyuşmalar var parmaklarımda da güç kaybı var ama bunun bebeğin aşağıya tekme atmasıyla bir ilgisi yok benimki de nerden isterse atıyor korkma lütfen yaşlılara da inanmam doktora danış