• Gebelik
  • Ya lütfen tuhafınıza gitmesin

Helin2727 ya ultrason bile tahmini verilere dayanıyor kadının eli cin sanırım🤣🤮tövbe tövbee, doktora gitmiyor musunuz?
    pelin_87 doktora gittim kilosu 1.100 gr dedi 1 hafta önce geliş mi gayet güzel dedi
      Helin2727 bebeği kayan diye bir şey yok o kadında tam bir üçkağıtcı dolandırıcı. Tekrar gidip yüzüne tükür
        Denotemo doktora gittim kilosu 1.100 gr dedi 1 hafta önce geliş mi gayet güzel dedi
          Kubraxx doktora gittim kilosu 1.100 gr dedi 1 hafta önce geliş mi gayet güzel dedi aslında çok güzel fikir😄😄😄
          CansuDemir ne bilim canım ya benim de o an öyle deyince tanıdık bir kadın olunca çevremdekilerde bu kadın ne diyorsa çıkıyor deyince aklım okadar karıştı ki yani aslında bi anlık boşluğuma geldi yoksa bir hafta önceki randevumda doktora gittim kilosu 1.100 gr dedi geliş mi gayet güzel dedi milet bu kadın ne derse çıkıyor dedikleri için az bisey aklım karıştı 🙈🙈🙈😄
          Helin2727 Cinsşyetini ,hangi gün doğacağını,kaç kilo doğacağını da söyledi mi? Masraflar Ne kadar tutacak onu da sorsaydınız ,ona göre para ayırırdınız.Ben de gideyim ona bari 😂😂
          Helin2727 oh maşallah ne güzel. Birde ilişkiden falan demiş tövbe tövbe akıllar oralarda hep
          Helin2727 7aylık hamileyim bi kere ilişkiye girmedik.doktor izn vermiyo.kızımın ayağı çok aşağıda vuruyo beni hep
          Helin2727 yani bazıları anlayabiliyor ilginç bir durum tabi ama bence hemen hastanenizin aciline gidin bi baksınlar 2 dk lık iş aklınızda soru işareti de kalmaz. 29. Haftadasınız kontrolleriniz oluyordur doktor hiç demedi mi kilosu şöyle boyu böyle diye o da ilginç geldi.