Ya lütfen tuhafınıza gitmesin
pelin_87 doktora gittim kilosu 1.100 gr dedi 1 hafta önce geliş mi gayet güzel dedi
Denotemo doktora gittim kilosu 1.100 gr dedi 1 hafta önce geliş mi gayet güzel dedi
Denotemo olur😄😄😄
Deletedmom00170 doktora gittim kilosu 1.100 gr dedi 1 hafta önce geliş mi gayet güzel dedi
Mel123 allah razı olsun canım benimm ♥️♥️🤩
Helin2727 bak öyle insalara gitme boşver Maşallah kuzuna
Kubraxx doktora gittim kilosu 1.100 gr dedi 1 hafta önce geliş mi gayet güzel dedi aslında çok güzel fikir😄😄😄
Ozlemaliedy doktora gittim kilosu 1.100 gr dedi 1 hafta önce geliş mi gayet güzel dedi
CansuDemir ne bilim canım ya benim de o an öyle deyince tanıdık bir kadın olunca çevremdekilerde bu kadın ne diyorsa çıkıyor deyince aklım okadar karıştı ki yani aslında bi anlık boşluğuma geldi yoksa bir hafta önceki randevumda doktora gittim kilosu 1.100 gr dedi geliş mi gayet güzel dedi milet bu kadın ne derse çıkıyor dedikleri için az bisey aklım karıştı 🙈🙈🙈😄
Helin2727 7aylık hamileyim bi kere ilişkiye girmedik.doktor izn vermiyo.kızımın ayağı çok aşağıda vuruyo beni hep
Ysmn_61 yok vallah tanıdık olduğu için para vermedimm
Helin2727 doktora gitsene
Helin2727 yani bazıları anlayabiliyor ilginç bir durum tabi ama bence hemen hastanenizin aciline gidin bi baksınlar 2 dk lık iş aklınızda soru işareti de kalmaz. 29. Haftadasınız kontrolleriniz oluyordur doktor hiç demedi mi kilosu şöyle boyu böyle diye o da ilginç geldi.
Deletedmom0071 doktora gittim kilosu 1.100 gr dedi 1 hafta önce geliş mi gayet güzel dedi
Deletedmom0071 doktora gittiğim için bu kadına inanmamam gerekiyor degilmi cnm