Tugba12345 çok iyiymiş 🙏🏻
Kaç kilo aldınız ?
Aysnroztss 20 hafta 7 kilo 🙈
Kalbiminsesi sen ona kilo mu diyosun. Maşallahhhh
Eygy gam idealinde bence
Btln o neydi 😂😂
Gamzeliim38 sağlıkla gelirler inşallah ne olurda olsun boşver 😉
Aysnroztss 34 hafta 8 kilo 😌
Mavilianne çok iyi değil mi 😉
Aysnroztss 31 haftalık 12 aldım
Aysnroztss valla beyaz ekmekteki tuz bile dahil 😀 o bile etki ediyormuş öyle dedi doktorumuz
Aysnroztss 35. Hafta ikiz gebelik 7.5 kilo 😍
Aysnroztss 15. Hafta hiç kilo almadım ama bundan sonra başlıyormuş zaten kg almalar
Aysnroztss 24+3 en son 3 kiloydu🤣🙈
Aysnroztss 29 haftaya girdik en son 1 hafta önce 7 kilo almıştım canım
20. Hafta 5 kilo
24+0 olduk bugün. 5 kg aldım 🤦♀️
Aysnroztss 15 hafta -6kilo inşallah cok almadan biter bu hamilelik 84 hamile kaldim 78 kiloyum😛
24. Hafta 7 kilo aldım 🤔58 ile hamile kaldım simdi 65 im . ilk aylarda şükür hiç kusma olmadı ama mice bulantısı, öğürmelerim oldu bunun için hep tost falan yedim bastırsın diye. Bide bende ilk üç ay çok fazla bir uyuma hali oldu bütün gün yiyip yiyip uyuyordum nerdeyse. İlk hamileliğim su anki aklım olsa ilk üç ay daha sağlıklı beslenirmişim 🤷♀️
Üçüncü ayımda zaten 58 den 64 e çıkmıstım sonra baktım bu böyle olmuyor kendime dur dedim ve geri kalan 2.5 ayda sadece 1 kilo aldım. Ama bebeğim şükür zamanıyla uyumlu ilerliyor. Biz ne kadar sağlıklı yersek yediklerimiz o kadar bebeğe yarıyor sağlıksızları biz kendimize alıyoruz malesef ki. O yüzden ne kadar dikkat edebilirsek o kadar iyi. Hamileyim diyip salmamak lazım bence. Umarım son zamanlarda da kendime hakim olabilirim. Bebişler sağlıklı olsun da 🙏
Üçüncü ayımda zaten 58 den 64 e çıkmıstım sonra baktım bu böyle olmuyor kendime dur dedim ve geri kalan 2.5 ayda sadece 1 kilo aldım. Ama bebeğim şükür zamanıyla uyumlu ilerliyor. Biz ne kadar sağlıklı yersek yediklerimiz o kadar bebeğe yarıyor sağlıksızları biz kendimize alıyoruz malesef ki. O yüzden ne kadar dikkat edebilirsek o kadar iyi. Hamileyim diyip salmamak lazım bence. Umarım son zamanlarda da kendime hakim olabilirim. Bebişler sağlıklı olsun da 🙏