Aysnroztss 15. Hafta hiç kilo almadım ama bundan sonra başlıyormuş zaten kg almalar
Kaç kilo aldınız ?
Aysnroztss 24+3 en son 3 kiloydu🤣🙈
Aysnroztss 29 haftaya girdik en son 1 hafta önce 7 kilo almıştım canım
20. Hafta 5 kilo
24+0 olduk bugün. 5 kg aldım 🤦♀️
Aysnroztss 15 hafta -6kilo inşallah cok almadan biter bu hamilelik 84 hamile kaldim 78 kiloyum😛
24. Hafta 7 kilo aldım 🤔58 ile hamile kaldım simdi 65 im . ilk aylarda şükür hiç kusma olmadı ama mice bulantısı, öğürmelerim oldu bunun için hep tost falan yedim bastırsın diye. Bide bende ilk üç ay çok fazla bir uyuma hali oldu bütün gün yiyip yiyip uyuyordum nerdeyse. İlk hamileliğim su anki aklım olsa ilk üç ay daha sağlıklı beslenirmişim 🤷♀️
Üçüncü ayımda zaten 58 den 64 e çıkmıstım sonra baktım bu böyle olmuyor kendime dur dedim ve geri kalan 2.5 ayda sadece 1 kilo aldım. Ama bebeğim şükür zamanıyla uyumlu ilerliyor. Biz ne kadar sağlıklı yersek yediklerimiz o kadar bebeğe yarıyor sağlıksızları biz kendimize alıyoruz malesef ki. O yüzden ne kadar dikkat edebilirsek o kadar iyi. Hamileyim diyip salmamak lazım bence. Umarım son zamanlarda da kendime hakim olabilirim. Bebişler sağlıklı olsun da 🙏
Üçüncü ayımda zaten 58 den 64 e çıkmıstım sonra baktım bu böyle olmuyor kendime dur dedim ve geri kalan 2.5 ayda sadece 1 kilo aldım. Ama bebeğim şükür zamanıyla uyumlu ilerliyor. Biz ne kadar sağlıklı yersek yediklerimiz o kadar bebeğe yarıyor sağlıksızları biz kendimize alıyoruz malesef ki. O yüzden ne kadar dikkat edebilirsek o kadar iyi. Hamileyim diyip salmamak lazım bence. Umarım son zamanlarda da kendime hakim olabilirim. Bebişler sağlıklı olsun da 🙏
Aysnroztss aramızda çok yokmuş kuzum ben de 25+4deyim 5 kiloya yakın almışım
Ankebr ideali bence
Dorukunannesi95 nelerle beslenmem gerekiyor peki🙏🏻 Merak ettim
bridetobe kilo yüzü alalım ordan 😂 kilo değil o
nalan28_ aslında 2 kilo falan alman gerekiyordu yemek falan yiyemedin sanırım 🤔
Aysnroztss 37.haftadayım 11 kilo almışım
defne55 idealinde gidiyor gibisin ben be yapmalıyım bilmiyorum alıcım daha gibi duruyor 😂
BurinTasKaradag 5 te 5 ☺️
Aysnroztss yemek yedim ama en son dün olmak üzere hala kusmalarım devam ediyor özellikle ilk haftalar çok kustum günde 2 kere falan yediğim gibi gidiyordu belki ondandır
ZehraAlbayrak aynı ben 😄
2kezanne Niğde bulantın çok oldu sanırım
niliyy ende ilk zamanlarda sadece 1 kilo alıyordum her ay 20 haftaya girdim birbaktım 7 kilo almışım dur dedim 1,5 Aydın kilom aynı bende gündüzleri miğdem kötü oluyordu geceleri kalkıp yiyordum sağlıklıda beslenmiyordum artık ikimiz için. E sağlıklıysa onları yemeye dikkat ediyorum 🙏🏻
Sahreyldrm ben niye aldım bu kadar 😅