Kismetmira yaaaa saçmalama neden ağlıyosun biz iyiyiz herşey çok güzel olacak sil gözyaşlarını 💕💕💕💕
Yeni başlayan bir hayat ve biten bir evlilik
LINDAMAY Ben hep şunu düşünürüm; böyle bir durumda aslında boşanma kararını kadın vermiyor. Erkek eşini aldatmayı seçerek ailesini yıkmaya karar vermiş oluyor. Bu ailenin de çocuğun da vebali onun boynuna... Olmaz diye bir şey yok, hepimiz insanız, hepimizin başına gelebilir. Çok zor ama dünyanın sonu da değil. Allah yolunuzu açık etsin, kızınızla bahtınız güzel olsun inşallah 🌸 Hayat her zaman kötü sürprizler yapmaz, bilemeyiz ne güzellikler saklıdır.
LINDAMAY canım benim Kıyamam sana kadıni Allah o kadar güçlü yaratmıs ki bunu bir kez daha senin hayat örneğinle şahit oldum inşallah bundan sonraki hayatın da kızınla birlikte çok daha mutlu olursun esin o kadar pişman olucak ki bu güzel yuvayı bu hale getirdiği için adam gibi olup sahip cikamadigi için ....
- Düzenlendi
LINDAMAY sana değil ben arkadaşa istinaden söyledim onu. Gayet de gün verilir demek istiyorum sonuçta adli tatilde de nöbetçi savcı işbaşında. Aklımdasın hep dua ediyorum, hayırlısı olur inşallah ama içimde bir yerlerde inanıyorum dedin ya onu kulak ardı etme derim. Mahkeme gününe kadar her türlü ispatı iste, çabalasın bırak adam doğru söylüyorsa bu onu çocuğundan ayırmak olacak, günahı senin boynuna olur, yavruna da ona da sana da yazık olmasın🙏
LINDAMAY çok çok gecmis olsun bebeginizle mutlu bir hayat dilerim. Daha onceki postu gormustum fakat bir bilgim olmadigi icin yorum yapmadim ama sizi hep merak ettim. Yasadiklariniz cok uzucve zor umarim en kisa zamanda atlatirsiniz. Esim hala yapmadgni soyluyor demissiniz asagida bir arkadasta ayni seyi soylemis bnmde direk aklima o gelmisti kadinjn profilini buldugunuzu soylemissiniz birde ona sorsaniz. Ama kotu dusunmek istemiyorum fakat konusma yillar oncesine aitse kadin sitede hala ayni resmini ya da ismini kullanirmi yillar icinde degisiklikler yapar diye geldi aklima ama bilemiyorum tabi olmayadabilir. Fikrimce bayanla bi iletisime gecmeniz belki icinizi dha rahtlatir. Allah yar ve yardimciniz olsun umarim esiniz dogru soyluyordur.
Glydn biliyorum canım verdiğim cevabı görmen için etiketledim seni. Profil aç fotoğraflarımı yükle istediğin kişi ile benim adıma yazış istediğini sor diyor. Tabi ki asla böyle birşey yapmam üç kuruşluk insanlarla muhattap olmam. Öyle görünüyor ki çocuğumun üzerine yemin ettiği için bu kez inanmayı tercih edicem. Ama çok iyi biliyor ki bundan sonra yanlış anlayabileceğim bir duruma kendisini asla düşürmemesi lazım. Yine de affettim demedim demiyorum son ana kadar kalbimin sesini dinlemeye devam edicem
LINDAMAY belki de doğruyu söylüyor, ki öyle umalım. Ama ikili ilişki anlamında sen kendini hazır hissedene kadar beklemek zorunda. Artık üzülmeni istemem ne güzel ki kızına odaklı zamanlardan geçiyorsun ona emek veren bir baba figürü de önemli bu noktada. Bunlar da göz önüne alındığında o olumsuz profili yukarı çekecektir zamanla diye düşünüyorum. Yine de izlemekte ve takipte kalmakta fayda var hatta en azından mahkeme gününe kadar kaybetme korkusunu ensesinde hissetmeli diye düşünüyorum. Hislerinin ve izlenimlerinin seni yanıltmamasını yürekten dilerim arkadaşım🙏
15 gün sonra
@Mutire iyiyim tatlım saol. Bugün 40.günümüz zaman ne kadar çabuk geçiyo dimi? Bu sırada çok düşündüm düşünmeyede devam ediyorum ve şuan da tek başıma bir bebekle hayatımı sürdürmem çok zor olacağı için seni affetmiyorum ama kendim ve kızım için şimdilik konuyu kapatıyorum dedim. Eş olarak değil ama yoldaş olarak şuan da ona ihtiyaç duyuyorum. Bakalım zaman ne gösterek
LINDAMAY inşallah hakkında en hayırlısını versin rabbim 🙏 senin adına mutlu oldum maşallah erken doğacak gibi diye konuşurken 40 günü doldurmussunuz bile güçlü anne güçlü prenses 😍😘💕
LINDAMAY bizde 34+2 olduk güzel teyzemiz , çok teşekkür ederim 🙏 şükürler olsun bi sorunumuz yok doğum Kasım başı görünüyor sabırsızlıkla bekliyoruz kızımla 😍😍
LINDAMAY bizde 34+2 olduk güzel teyzemiz , çok teşekkür ederim 🙏 şükürler olsun bi sorunumuz yok doğum Kasım başı görünüyor sabırsızlıkla bekliyoruz kızımla 😍😍
Mutire adliyede sancılandım biliyosun 2 hafya erken doğdu ama sürekli emzirdim hemen toparladık şuan 5 kiloya yaklaştı şükür. Sen de hayırlısıyla kucağına al canım. Hiç korkulacak birşey yokmuş allah bizi anne olarak yaratmış zaten herşeyi biliyormuşuz. Sadece bebek çok sık uyanıp emiyor onun için sık sık uyandığın için çok uykusuz kalıyorsun o insanı zorluyor. Herşey bir yana ben eş anlamında bu konuda şanslıyım. Bezini de değiştiriyor uykudan uyanıp ben uyuyayım diye süt ısıtıp karnını da doyuruyor, gazını da çıkartıyor. Çok da beceriyo eline de yakışıyo. İnşallah senin eşinde yapar
LINDAMAY Umarım bundan sonra hayatınız kizinla çok daha güzel olur, taviz vermemekle iyi yapmışsın.Ben de kızını şimdilik yalnız büyüten 47 günlük bir anne olarak zor ama başarmak zorunda olduğum bir süreci yaşıyorum. Biz anneler güçlü kadınlariz, istersek tüm zorluklara göğüs gerebiliriz.Allaha emanet olun🌸
LINDAMAY evet canım biliyorum sancilandigin zamanı 🙁 maşallah kuzuya hep iyi haberlerini alırız inşallah . çok heyecanlıyım , sabirsizim kızıma kavuşmak için bende 😌 sen zaten hep diyordum eşim iyi bir baba olucak eminim diye 🙏 Öyle de olmuş ne guzel , ben inanıyorum herşey daha güzel olucak inşallah
Bizim babamız ultrason fotoğrafıyla uyuyor kızının simdiden 🤩 acaba sonra da böyle devam eder mi ki
Bizim babamız ultrason fotoğrafıyla uyuyor kızının simdiden 🤩 acaba sonra da böyle devam eder mi ki