LINDAMAY çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ama kızın sana güç verecek herseyin üstesinden geleceksin bence
Yeni başlayan bir hayat ve biten bir evlilik
Muazveannesi teşekkür ederim sorduğun için. Kızım 15 gün boyunca uyudu sarılığı vardı hiç uyumadan sürekli emzirdim güneşe çıkardım sarı ışık sarı örtü banyo suyuna altın atıp yıkama ne duyduysam hepsini yaptım ve şükür küveze girmeden atlattık. Şimdi gaz sancıları başladı 24 saat masaj yapıyoruz anca iyi geliyor. Bense kendimi düşünmüyorum tamamen yavruma odaklandım onunla ilgileniyorum. Bu sırada eşim hala evde saolsun çok yardım ediyor yoksa yenidoğana tek başına bakmak çok zor. Daha önce dediğim gibi mükemmel bir baba olacağını zaten biliyordum öyle de oldu çok ilgili. Diğer mevzuyu ise cılkını çıkarmadan neredeyse hergün konuşuyoruz. Hala yemin ediyor asla yapmadım hatta yapmaya niyet bile etmedim diyor. Daha ötesi tek evladımızın canı üstüne yemin ediyor. Hiçbir anne baba evladının canı üstüne yemin etmez bunu iyi biliyorum. Mahkememiz de 11.10.2018 günü yaklaşık bir ay var. Ailemden sadece en yakın olan abime konuyu açtım yurtdışında yaşıyor ve önümüzdeki hafta için gelmeye çalışıyor imşallah işini ayarlayabilir. Geldiğinde tüm detayları yüzyüze konuşucaz. Şuan kafam çok karışık evladımın üstüne yemin ettiği için inanmayı tercih etmek istiyorum. Belki de resmiyette boşayıp bir süre daha öyle görüşürüm yani görüşürüm derken kızım için. Boşarnırsak aynı sokakta ev turup kızını hergün görecekmiş, görsün evladımın babaya ihtiyacı var. Kısacası beynim kazan gibi şimdilik mahkeme gününü sakince bekliyorum ve bu sırada lohusalıpımda bitecek
LINDAMAY Nez Linanin kaderi güzel olsun inşallah Rabbim hayırlısını versin kuzum
kuzucuk nasil sen nasil oldun
Deletedmom00170 senin yorumunun hemen üstünde bu soruya az önce cevap verdim canım lütfen onu okur musun 🙏
LINDAMAY kuzum bebiş icin rezene falan iç iyi gelir sütünden geçer gaz sancisuna iyi gelir evladimizin üzerine yemin etmiş onun canı iyi baba olacağını biliyordum demişsin bence bir daha dene derim yavrunuz var
LINDAMAY 😢🥺 ne kadar zor bir imtihan. İnanmak istiyorsunuz ama içinizde hep bir tereddüt olacak. Bir daha asla böyle bir şeye yeltenmeyecek belki ama siz hep acaba diyeceksiniz. Bizim için burdan yorum yapmak kolay. Ama bir şans daha olabilir sanki. 😕 tavrınız, olaya karşı verdiğiniz tepki sizin kararlılığınızı ortaya koymuş ve Emin’im onu yeterince korkutmuştur. Bir de şöyle düşünüyorum ben. Boşanırsan boşan demek yerine hala kendini ispatlamaya çalışan bir adam olunca insanın karşısında ikilemde kalması normal. Her şey gönlünüzce olsun 🌸
Muazveannesi Deletedmom00170 rezenenin konusuna hiç tahammülüm yok içemem ama yediğim her şeye kimyon atıyorum. Eşimle de dediğim gibi iletişimimiz çok kuvvetli herşeyi sakin sakin konuşabiliyoruz konuşuyoruz da. Eğer şimdi bu olayı unutmaya karar verirsem sana inanmayı tercih edersem bir daha sana nasıl güvenebilirim bilmiyorum, içimde hep bir şüphe olacak. 2 dk arabaya inip geliyorum desen “bir kadınla konuşmaya iniyor, elinde telefon wc ye gitsen acaba kiminle yazışıyo” diye sürekli şeytanlar dürtecek. Ve güven olmayınca ev de huzur da olmaz dedim. Eğer yapmış olsaydım bir kez yapan bir daha yapar derdin şüphe ederdin ben de sana hak verir gerekirse ayaklarına kapanırdım ama yapmadım, geçmişte hatalar yaptım seni çok üzdüm ve bunun için kaç diz çöktüm af diledim ve ne ceza kestiysen razı geldim ama bu defa bize yazık ediyorsun allah hakkı için yapmadım diyor. Daha nice cümleler kuruyor… aslında yaptığına kesin emin olsam asla evde tutmam yüzünü görmek istemem ama yüreğimin derinlerinde yapmadı diyorum. Onun için sakin kalıp gözlemliyorum ve en önemlisi yalan yere evladının üstüne yemin edecek bir adam değil. Mahkeme gününe kadar sakin kalıcam ve son gün kesin kararımı vericem… inanın hiç kimse istemez kundakta bebekle boşanıp bekar anne olmayı ama hala yaptı diye düşünüyorsamda hep bir şüphe olacağına ayrılırım daha iyi. Saolun siz de ilgilendiniz derdime ortak oldunuz 🤲
LINDAMAY ne zaman kuzum herzaman ♡
Eşim avukat bu durumları iyi biliyorum sizin boşanmak için başvuru yaptığıniz tarih adli tatile denk geliyor dün eşime sizden söz ettim dava tarihinizi falan söyledim mümkün değil dedi su an Türkiye’nin hiç bir yerinde o kadar erken tarih alınamaz dedi 3 ay sonraya Sıra verirler Sonra da 2 ay sonraya dava için tarih alırlar dedi. Siz şanslıymışsınız sanırım bu kadar çabuk gün almanız çok ama çok tuhaf
Dnizsah bu durum ilden ile değişebilir. İldeki aile mahkemesi dosya yoğunluğuna göre günü daha erken verebilir. Büyük şehirlerde veya boşanma nafaka velayet vs aile davalarının yoğun olduğu aile mahkemelerinde sizin dediğiniz durum daha mümkün. 2 eylül itibariyle adli tatil de bitti diye biliyorum
Dnizsah istanbul Suadiye de yaşıyorum ve anadolu adliyesine başvuru yaptık. Tebligat eve gelmeden önce eşime mesaj ile bilgi gelmişti geçen hafta da tebligatımız geldi. Doğru söylemiş istanbulda davalar uzun sürüyor ama bize bu tarihi verdiler. Yuvam için burada hayali hayal kırıklıkığı yaşayıp anlatacak halim yok. Adli tatil olduğunda bile nöbetçi mahkeme var savcı var vs adliye tatildeyken biz gidip başvuru yaptık üstelik avukat da tutmadık. Başvurumuzu aldılar
LINDAMAY ibadetini bilemem ama muhakkak herşeye inancın vardır lohusalıgın bitince istihareye yatmanı tavsiye ederim bu bir işin hayır mı şermi oldugunu rüya yoluyla sonuca varmak araştırıp detaylı öğrenebilirsin ben yatayım diyeceğim ama tanımıyorsun ve belkide inanmazsın çevrende namaz kılan güvendiğin biri varsa senin için istihareye yatmasını iste tevekkül et umarım eşinin dediği dogrudur hep huzurlu olursun
Glydn Dnizsah
https://i.hizliresim.com/LvN38J.png
https://i.hizliresim.com/r0p9pB.png
İnsanı neden kanıtlamak zorunda hissettiriyosun ki derdimiz yeterli değil mi 😔
https://i.hizliresim.com/LvN38J.png
https://i.hizliresim.com/r0p9pB.png
İnsanı neden kanıtlamak zorunda hissettiriyosun ki derdimiz yeterli değil mi 😔
LINDAMAY resmen suan oturmuş Ağlıyorum 😢😢 allah yardimcin olsun canım benim allah güç versin😕😑😑