Aysem050 Bende yazdım yolladım inşallah istenilen sayıya ulaşır çok güzel bi hediye bebeklerimiz için
adm Bu projeyi olabildiğince çok anneyle paylaşıp anılarını toplamak istiyoruz. Bize bu süreçte yardımcı olup Forumu kullanmayan annelerimize de projeyi ulaştırmamıza destek olmak ister misiniz??
kubra321 adm facebookta arkadaşlarımla ve çevremdeki annelerle paylaştım en kısa zamanda onlar da gönderecek çok güzel bir proje bu kitabı sabırsızlıkla bekliyorum😍
Buseardic Çok güzel bi fikir. Android kullanan arkadaşlarım foruma giremiyor ve görmüyorlar. Ben instagramda paylaşıyorum şimdi 🙂
Ipekkirtas Ben bu projede size elimden geldigince yardımcı olmayı çok isterim. Her zaman desteğe hazırım. Hikayemi de http://1001anne.mutluanneleriz.com/ a yolladım bile 🙂🙂
pamuksekerinannesi adm Ne zamana kadar devam edecek kampanya? Haftaya yavrumun cinsiyetini öğrenip yazmak isterim
kubra321 pamuksekerinannesi ben sordum 1001 hikaye toplanana kadar devam edecekmiş sen de öğrenince cinsiyeti yaz gönder hikayeni hemen çok güzel bir proje 🙂
Sehermelisa Tunti MinnakBebegim Canım hemen dr görün sütün erkenden gelmesi iyi değil arkadasım aynı durumu yaşadı erken Doğuma nedn oluyor
Banu Cinsiyet bilmiyoruz ve yolun başındayız benim bulantılarım hafiflemeyene kadar yazamam birşey maalesef çok kötü günler geçiriyorum şuan
zkk Busraeymen1 AyEr idrar testinde çıktı. Neden olur acaba bilgin var mı? İlaç kullanıcam 3 gün sonra tekrar test yapıcam
Hatice adm ne zamana kadar iletmemiz gerekiyor Gebeliğim biraz ilerlediğinde bende katılmak istiyorum ☺
pamuksekerinannesi kubra321 Ben mail de gönderdim cevap alamayınca yazdım olsun.. Şimdi kız derler sonra erkek filandır böyle daha iyi oldu 😂
crnmr NazmiAyeifi bir kitap basılması bekleniyor kitap içeriği bu uygulamayı kullanan anne adaylarının hamilelik hikayelerinden oluşan ve bekledikleri bebeklerine hislerini anlatan bir mektup hibi düşün hatıra anı.. belli bir sayıya ulaşırsa kitap basılıcak..