zkk Busraeymen1 AyEr idrar testinde çıktı. Neden olur acaba bilgin var mı? İlaç kullanıcam 3 gün sonra tekrar test yapıcam
tesbihlibebek Korkma canım ben yaşadım 22 haftalıkken idrar yolu enfeksiyonunun aşırı olması sebebiyle idrarımı yaptıktan sonra peçeteye kan geldi korktum hemen hastane gittim enfeksiyondan dolayı olmuş purinol ilaç verdi doktor kullandım aşırı iyi geldi
zkk tesbihlibebek çok sağol cnm içimi rahatlattın☺️ Benden kan gelmedi de idrar sonucumda kanda göründü. İnşallah ilaçtan sonra geçer. İlacın tek kullanımlık bi ilaç muydu?
tesbihlibebek zkk yok canım monurol tek kullanımlık oluyor ama onun faydasını görmedim ben purinol kullandım bi şişenin içinde balık yemi gibi bişey dolu işte bir ölçek bi su bardağına koyup günde 3 kez tok olarak içiyorsun çok yaradı
zkk tesbihlibebek evet cnm bana da şuan monurol verdi tek kullanımlık. Kullandıktan sonra ptesi tekrar test vericem. Sende idrar yaparken yanma hissi felan var mıydı böyle şikayetlerin ?
tesbihlibebek zkk yanma oluyordu da daha çok kaşıntı ve sanki böyle idrarımı saatlerce yapmamışım da yeni çıkmışım gibi titreme oluyordu