MinnakBebegim Kizlar 3 gundur gogsumde sut gibi bisey geliyo ama sut deil beyaz bi sivi ne ola bilir lutfen yardim karkmalimiyim yoksa gecip gidermi ne zamana kadar surer lutfen bilen yazsinn😔😔😔sìmdiddn gelirmi sut😔
Yalinn8 MinnakBebegim evet gelebilirmis ama korkulacak bise yok canim, olabilirmis cok var gelen senin haftalarinda burda okudum
Minehkn MinnakBebegim Canım aynı durum bende de var doktoruma sordum göğüs pedi kullan krem kullanma dedi gündüz sütyenini sık sıkı dursun gecede çıkarırsan göğsünü sar dedi akmıyor artık tabi uygulamayı bırakırsam akıyor 1 aydır çekiyorum bende 😕
Masalmom MinnakBebegim Korkulacak birşey değil o merak etme bende de oldu hala daha geliyor sarı beyaz sıvı canım
MinnakBebegim Emell gercektenmi o zaman iyi sut deilde normal su renginde bisey sivi korktum sende olmusmuydu😔
Emell MinnakBebegim evet şeffaf da geliyo böyle tam süt değilde sulandırılmış süt gibi açık beyaz da. Ben de çok panik olmuştum. Sonra kendiliğinden kesildi
MinnakBebegim Yalinn8 ay rahatladim canlarim cok tesekkurler Ins Allah gider kendiliginden doktora sormadan once bjrda bi anne adaylarina sorayim dedimmm korkulacak bisey yokmus cok sukur
MinnakBebegim Emell peki cocuk oldukdan sonra sutum hemen gelirmi gec gele bilir diyolarda bebegim sutsuz kalmaz demi??😔
MinnakBebegim Masalmom aynen oyle seffafda geliyor bi an cok korktumm😊 megerse normalmis cok tewekkur ederim canlarim iyiki varsiniz❤😍
Canan_ MinnakBebegim canm hic korkma bende de geliyordu hatta bir ara kesildi simdi 28+3 haftamdayim dun aksam yine geldi, doktor cok normal dedi hatta sevin bu sutunun bol geleceginin habercisi :)
MinnakBebegim Canan_ yaa gercektenmi ay ne guzel sutum bol olsunda asil konu o zaten😍❤cok sevindim canimm❤