Ayva 🤗
Caglaa ben çok yedim hamileyken oğlumun hem gamzesi var hemde çok yakışıklı bir bebek 😍 bana öyle de geliyor olabilir ama herkes öyle diyor 😂😍
Caglaa ayy ilk defa duydum valla 1 2 hafta öncesine kadar çok yerdim de son sıralar yemiyorum pek nedense 😂😂
Caglaa bende çok ayva yiyorum yedikten sonra parmaklarımla yanaklarıma bastırıyorum gamzeli olsun diye🤣 annemde kardeşimde ayva reçeli yemiş kardeşim nasıl yakışıklı maşallah. Kızlar ayva çekirdeklerini de atmayın ben biriktiriyorum onları birazcık suya koyduğunuz zaman göğüs yaralarına çok iyi geliyormuş hemde kimsayasal değil doğal bebeişimizede zarar vermez
Sabah herkes ayva almaya gidecek🤪🤗😂
Bebisaskina gecenin bi yarısı kahkaha attım eşim geldi içerden sen neye güldün diye😂😂😂
Bende ilk zamanlar yedim kayınpederimin ayva bahçesi var adam kasayla getiriyordu güzelleştirirmi bilmem ama Gamze yaptığı kesin görümcem azda olsa yedi ve çocukta Gamze oldu genetikte kimsede yok normalde bakalım bizde olucakmı şimdi postu okuyunca daha bi iştahlı yiyesim geldi 😂 gerçi 5 aylık olduk ama nasip artık Yusuf suresini insan süresinide okumayı unutmayın kızlar güzel yüzlü ahlaklı olması için 💕
Bebisaskina 😂😂😂😂😂
Ben bilmeden hergün neredeyse yiyiyorum. Çok güldüm yorumlar süper 😂😂😂😂
Bsnrck bende sütle ayva yiyorum ara öğünümde. Hem doyurucu sağlıklı hemde dediğin gibi boğazdan daha rahat geçiyor 🤣
Slm kızlar 🤗 inşallah yiyelim ayvaları gamzeli ve güzel çocuklarımız olsun😍