Bende ilk zamanlar çok yedım ama mide bulantısına iyi gelıyor diye diye yiyordum ben 😂

hadiste ay olarak bir söz yok ama her ayda yiyin bence 🙂

Ben daha hamile olduğumu bilmiyoken rüyalarımda ayvalar görüyodum sonradan öğrendim ki meğer aşeriyomuşum bol bol yedim hala da yiyorum limon sıkıp tuzlayıp deneyin derim mükemmel oluyo😂😋😋

Caglaa
    Ben hamileliğin ilk zamanlarından beri ayva ya aşeriyorum 😅

Ayn bende hiç canım cekmzdi benim hamile olduğumu bilmiyordum ama canım çok ayva çekiyordu ozmndsberi yiyorum 😊😊😊😊

Denedim tuzla limon ayvayi güzel oldu ztn limon çok yiyorum zaralimi bilmiyorum ama 🤔

Evde ayva tesadüf vardı hususi aldirmalisin ama sürekli yediğimi farkettim. Ömrümce toplasam bu kadar yememisimdir

Osse ben buzluga attim bile lazim olur diye insallah dondurunca bisi olmaz

• Osse bunu yanıtladı.
    • Osse bunu beğendi.

Oğlumda ayva yedim bende hem güzel hem gamzeli oldu şimdi 4. Ayıma kadar gene ayva yedim bakalım gene olacakmı normalde bende eşimde gamze yok diğer 2 çocuğumdada yok 22+1 şuanda 😍😍

Hamileliğim boyunca yediğim ayvayı toplasanız bir tane bile etmez iki üç dilim ancak yedim. Ama buna rağmen prensesim de maşallah sübhanallah hem yanaklarında hemde çenesinde gamzeleri var. Ki genetikte gamzeli kimse yok😍
      Bir arkadaş da sırf gamzeli olsun diye kasa kasa ayva yedi ama Rabbim vermeyince vermiyor onunda oğluşu yakışıklı ama Gamze Yok yavrucak da 😍❤

Cenkerim birşey olmuyormuş canım dondurunca öyle saklayanlarda var

58Vildan ben çekmiyor muyum duşa kabin tıkanıyor babası kıllı yazarken aklıma bi geldi de sen diyiverdin😄😄😄😄😂😂😂😁😁

deletedmom04 ahahah aman canim dikkat et o zaman 🤣🤣 valla ben annemin evinde tuvalette 1 tane kil gormezdim evlendim aman Allahim savaşıyorum resmen 🤣🤣🤣