Bende ilk oğlumda çok yedim bazen günde 2 tane bana göre tabini çok güzel çocuğum 😂😂😂 ama dışarıdan da yakışıklı olduğu yönde tepkiler alıyorum

Annem bende yemis sünnet de hem. Cok guzel bi kadın olduğumu söylemeden önce fazlasi kil yapar onu soylim 😒😬 esmer olursa bi de cocuk erkekse sıkıntı değil de kizda epilasyon kapılarını cok asindirmak demek olur. ❤🤷🏻

Buyurun hanımlar...Bir gün bir zat Peygamberimize gelir ve der ki: Ya Rasulullah, benim çocuklarım hep çirkin doğuyor ne yapmalıyım? O da buyuruyor ki, eşin hamileyken bol bol ayva yesin.
    Sanırım doğruluk payı var bunun☺☺

ElifKarata ben ilk 2 ay çok yedim ama bende Gamze olmaya başladı bakalım çocuğuma geçiçek mi çok merak ediyorum yanaklarım çukur çukur oldu ben ona bağladım normalde gamzeli biri değilim 😀

Caglaa evet dogru,peygamberimize Allah tarafindan soylenmis,hamilelik boyunca 4 aya kadar ayva yeyin cocugunuz guzel olsun

Caglaa Evet bebegin cenini 3. 4. aylarda sekillendigi icin bu aylarda yersen bebeğin güzel olur 😍

Umayyyy bende balı cok yersen kıllı olur diye biliyorum 😂 babannem babamda cok bal yemiş de hep onu söyler fazla yeme diye

Ay iyiki 4 aya kadar bol bol yemisim 😁😁😁 ama kizlar kabugunu soyun yada iyice yikayin killi doğmasınlar sonrasinda 😁

Caglaa
          Ayvayı pilavla yiyenin çocuğu üstün zekalı ve gğzel olurmuş canım bunuda dene☺☺Peygamber edendimizin hadisi buda

Benim bildiğim de son aylar ayva yersen bebek guzellesirmis öyle duydm

Umayyyy ayvaya gerek Yok bizim gibi anne babadan tüysüz bi bebek çıkacağını pek sanmıyorum zaten 😄😄