Hamileyken ayva yiyince bebek güzel olurmuş. Doğru mu?
Bol bol yesem bi zararı olur mu acaba 😄
Ayva 🤗
Caglaa evet girumcemden biluirm o cok yemis ogluda nasil yakisikli. Zaten ayva yemeseyms durum belli iiki yemis🤣😂😂
Bebisaskina hahahahahahah 🤣🤣
Caglaa bende yiyiyorum ama çok değil yanağına elini sürüncede gamzeli olur derler
ElifKarata hepsini denicem valla 😄
Bende ilk oğlumda çok yedim bazen günde 2 tane bana göre tabini çok güzel çocuğum 😂😂😂 ama dışarıdan da yakışıklı olduğu yönde tepkiler alıyorum
- Düzenlendi
Annem bende yemis sünnet de hem. Cok guzel bi kadın olduğumu söylemeden önce fazlasi kil yapar onu soylim 😒😬 esmer olursa bi de cocuk erkekse sıkıntı değil de kizda epilasyon kapılarını cok asindirmak demek olur. ❤🤷🏻
Buyurun hanımlar...Bir gün bir zat Peygamberimize gelir ve der ki: Ya Rasulullah, benim çocuklarım hep çirkin doğuyor ne yapmalıyım? O da buyuruyor ki, eşin hamileyken bol bol ayva yesin.
Sanırım doğruluk payı var bunun☺☺
ElifKarata ben ilk 2 ay çok yedim ama bende Gamze olmaya başladı bakalım çocuğuma geçiçek mi çok merak ediyorum yanaklarım çukur çukur oldu ben ona bağladım normalde gamzeli biri değilim 😀
Caglaa İlk aylarda aşermişligim oldu uzun zamandır yemiyodum 😂😂 Ben ayva almaya gidiyom 😂😂😂🖑
Ay iyiki 4 aya kadar bol bol yemisim 😁😁😁 ama kizlar kabugunu soyun yada iyice yikayin killi doğmasınlar sonrasinda 😁
Benim bildiğim de son aylar ayva yersen bebek guzellesirmis öyle duydm
Bebisaskina aahahaha koptum 😀😀