Umutlar Eylül'de ☺️
Hayırlısıyla insallah 🥰 Umutlar Eylüle🙏🏼
@ozgeecan9 inşallah bizde hamileyim diye post açarız Eylül de ☺️ ne zaman beklenen adet tarihin?
@ozgeecan9 ben geçen sene 20 eylül 26 haftalık bebeğimi kaybettim yüksek tansiyonum yüzünden ☹️ bende artik istiyorum hayirlisiyla.
1 Eylül ben 7 Eylül sen ikimizde güzel haberi alalim bu ay ☺️
Busra_24 biz 28+3 olduk teyzesi postuna da size iyi dileklerde bulunmak için geldik 😍
Rabbim en hayırlı zamanda , sağlıklı , huzurlu bir evlat nasip etsin inşallah
Rabbim evlat kokusundan mahrum etmesin
Rabbim isteyen tüm kardeşlerimizin karnını kucağını doldursun
Rabbim evinizin içine evlat kokusuyla neşe evlat kokusuyla huzur nasip eylesin Allah gonlunuzde kini en hayırlı şekilde , kalbinize razı etmeyi nasip etsin 🤲🏻 inşallah sizler bize mujdelerjnizi bizler sizlere dogumumuzun haberini veririz ve inşallah hep boyle devam eder
🌈💜
- Düzenlendi
@Mine_35 inşallah inşallah hadi bakalım önce sen sonra ben sonra @ozgeecan9☺️
Busra_24 eylul benim icin hem mutluluk hem huzun demek ilk gebeligimde bebegimi eylulde kaybettim😓 cok zorluklar yasadim yine bir eylul geldi ve bu sefer oglumu kucagima almanin heyecanu icindeyim cok mutluyum🤗🤗 rabbim isteyen herkesin yuzunu guldursun insallah kimsenin kucagi bos kalmasin amin🤲🙏❤
Busra_24 bende burda beklıyeyım agustos sonunu beklıyorum kızlar rabbım inş bu güzel duyguyu yaşatır bize kürtaj sonrası ilk denemem ☺️
@Ecrinbzkrt inşallah canım inşallah
Bende geldim 😍