seher_agrk0210 bizde tam 11 haftalık olduk bugün 1 hafta sonra kontrolüm var cinsiyetini öğrenicez inşllah 😊Allah nasip ederse tahmini 13 nisan da gelecek bebişim❤️
Ulviyedmr 11+3 olduk biz de :) kizlar kasık bölgesinde boyle sertlik olan var mi elle dokundugunuzda ben hissediyorum da vajinanin ust kisminda
Sermec Ulviyedmr evet cnm o haftalarda bende oluyordu ama 12. Haftadan beri olmuyor 12+5 olduk su an 🙂
Aysgl_trl_trn Bala_m dönerken olmuyor da hapşırırken bide öksürürken yüz üstü yatıyor durumdaysam çok fena Bi batma oluyo. 😓
glslnnb Aysgl_trl_trn bende de aynısı oluyor yumurtalıklarım kaskatı kesiliyor sanki doğrulamıyorum bi süre :) normalmiş ama olurmuş böyle
Meteannesi Ruhsuz ben bugün itibariyele tam 9 haftalık oldum canım benim 28 Nisan diyor ama ilk doğumumda 41 haftalıkken doğum yapmıştım yine mayıs olurum tahminimce 😁 inşallah rabbim nasip eyler sağlıcakla kavuşturursa 😊
glslnnb Bu akşam ikili taramaya için gidecegım ben de 11+6 yız. Perşembe de kan testi vereceğiz 🙏🏼 Çok tedirgin ve endişeliyim. Belki cinsiyeti de gorururm dedi doktorum. Düşündükçe geriliyorum ikili taramayı 🤦🏼♀️
Aysgl_trl_trn glslnnb insan ister istemez tedirgin oluyor. Canım yanıyo acaba bebeğin de yanıyor mu diye bişey mi oldu ki diye 😒
sinber Kimin duası kabul olur bilinmez annelerin moralini bozmamak adına yenş pay açmadım detaya girmeden duanıza ihtiyacımız var yarın önemli gün bizim için hayırlıysa eğer hamileliğimin devam etmesi için dua eder misiniz rica etsem
mervekrkkc Uvercinka ben regenesis max aliyorum ilk 3 ay bitene kadar folik vitamin komple max ilac bebgin gunluk tum ohtiyacibi karsiliyormus